Κωνσταντίνος Αργυρός: Γενέθλια και γιορτή μαζί – Η έκπληξη που του έκανε ο Σάκης Ρουβάς | Video

κωνσταντίνος-αργυρός-γενέθλια-και-γι-1696210

Διπλά γιορτινή είναι η μέρα σήμερα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό αφού εκτός από την ονομαστική του εορτή, γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς με τον οποίο μοιράζεται φέτος τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούν μαζί και μάλιστα ήταν από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν, θέλησε να του κάνει μία μεγάλη έκπληξη παρουσιάζοντάς του εκεί που δεν το περίμενε μία τετραώροφη τούρτα!

Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος επί σκηνής, εμφανίστηκε ξαφνικά ο Σάκης Ρουβάς με το προσωπικό του μαγαζιού που κρατούσε την τεράστια και πολύ εντυπωσιακή τούρτα με μικρά πυροτεχνήματα. Ο Σάκης τραγουδούσε το «happy birthday» και τον ακολούθησαν και όλοι οι θαμώνες αποθεώνοντας τον Κωνσταντίνο.

Ο Αργυρός φανερά αμήχανος καθώς δεν είχε υπολογίσει σε μία τέτοια έκπληξη έσπευσε να αγκαλιάσει τον Σάκη και να τον ευχαριστήσει για όλο αυτό που ζούσε ενώ αμέσως μετά ο Ρουβάς ζήτησε από τους θαμώνες που στο μεταξύ άρχισαν να εμφανίζουν στα χέρια τους όμορφα μπαλόνια, να τραγουδήσουν όλοι μαζί στα ελληνικά το… τραγουδάκι των γενεθλίων για να του ευχηθούν.

Φυσικά στο μαγαζί επικράτησε ένας μικρός και πολύ ευχάριστος χαμός, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ευχαριστεί τους πάντες για τις ευχές τους και την πολύ θετική τους διάθεση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook