Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Τρεις μήνες μαζί – Το δώρο που επέλεξε ο τραγουδιστής

κωνσταντίνος-αργυρός-αλεξάνδρα-νίκ-1658513

Eνα δυνατό ειδύλλιο ζουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η πανέμορφη Αλεξάνδρα Νίκα, οι οποίοι πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ιταλία, όπου ο αγαπητός τραγουδιστής επισφράγισε τον έρωτά του χαρίζοντάς της ένα κομψό δώρο.

Mπορεί να προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ειδικά όταν η σχέση εξελίσσεται, όπως συμβαίνει με την Αλεξάνδρα Νίκα, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δυο τους είναι τόσο καλά μαζί, ώστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό και τα τρυφερά του αισθήματα για εκείνη με ένα κομψό δώρο, ένα εντυπωσιακό ρολόι που η Αλεξάνδρα θα φορά συνέχεια. Πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ιταλία, προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Και οι δύο αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτή δεν ήταν η πρώτη εξόρμησή τους εκτός συνόρων.

Ο Κωνσταντίνος προτιμά να χαλαρώνει εκτός Ελλάδας, έτσι ώστε να αποφεύγει να πυροδοτεί φήμες σχετικά με την προσωπική του ζωή. «Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφό μου», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής. Καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και σεβόμενος τη ζωή της εκάστοτε συντρόφου του, την προστατεύει ώστε να μη γίνει στόχος δημοσιευμάτων.

Ετσι και τώρα, αν και ζει κάτι πολύ όμορφο στο πλευρό της Αλεξάνδρας, δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια. Τι κι αν οι δυο τους φαίνεται να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες; Ελάχιστοι γνωρίζουν γι’ αυτή τη σχέση. Βρίσκουν τρόπους να συναντιούνται και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, κρατώντας καλά κρυμμένο το ρομαντικό μυστικό τους.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 23 χρόνων. Το 2017 αποφοίτησε από το κολλέγιο, συνέχισε τις σπουδές της στην Καλιφόρνια, ενώ σήμερα ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση. Λατρεύει τα ταξίδια και τα άλογα, ενώ είναι γενικά ευαισθητοποιημένη με τα ζώα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Αφοσιωμένος στην καριέρα του, πολλές φορές χρειάστηκε να θυσιάσει πτυχές της προσωπικής του ζωής για τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Πλέον αισθάνεται πιο ώριμος σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του χρόνου του, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι και οι σχέσεις χρειάζονται την ίδια αφοσίωση. Ισως καταλύτης γι’ αυτή την αλλαγή της φιλοσοφίας του να στάθηκε η γνωριμία του με την Αλεξάνδρα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook