Κόνι Μεταξά: Ο λόγος που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της στα Χανιά με τον Μάριο Καπότση

κόνι-μεταξά-ο-λόγος-που-δεν-επιτρέποντ-1467658

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι περιμένει με αγωνία τη στιγμή θα επισφραγίσει τον ερωτά του στις 9 Ιουλίου στα Χανιά παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Η Κόνι Μεταξά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, αποκάλυψε τον λόγο που στον γάμο της δεν θα βρίσκονται παιδιά.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είπε η Κόνι Μεταξά και συνέχισε:

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook