Kομπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούει από έναν άντρα

kομπλιμέντα-που-κάθε-γυναίκα-θέλει-να-α-1182692

Τα κομπλιμέντα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να ακούμε που και που, ειδικά από τα κοντινά μας πρόσωπα καθώς η γνώμη τους μετράει διπλά για εμάς.

Οι γυναίκες δέχονται συχνά φιλοφρονήσεις είτε από άντρες που επιχειρούν να τις προσεγγίσουν ή είτε από τον σύντροφο τους.

Ωστόσο πολλές φορές δέχονται περίεργα ή κοινότυπα κομπλιμέντα. Ως αποτέλεσμα, νιώθουν άβολα και εν τέλει να θέλουν να απομακρυνθούν από τον άντρα.

Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί πάνω στην αμηχανία ή την υποχρέωση που μπορεί να νιώθει ένας άντρας στο να κάνει κομπλιμέντα σε μια γυναίκα γιατί έτσι συνηθίζεται.

Παρακάτω θα βρεις πράγματα για τα οποία οι γυναίκες λατρεύουν να ακούν κομπλιμέντα:

Για τον τρόπο σκέψης της. Φυσικά ένα κομπλιμέντο για την εξωτερική εμφάνιση θα κολακεύσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με τα κομπλιμέντα για τον χαρακτήρα της. Φράσεις του στυλ ‘ Μου αρέσει πως σκέφτεσαι’ ή ‘Φαίνεσαι αρκετά ενδιαφέρον άτομο’ είναι λόγια που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει

Για το χιούμορ της. Οι γυναίκες συνήθως είναι πιο ντροπαλές και μαζεμένες όταν βρίσκονται τριγύρω από άντρες και πιο δύσκολα θα επιχειρήσουν να κάνουν χιούμορ. Εσύ μπορείς να της επισημάνεις ότι σου αρέσει το χιούμορ της, κάτι που θα την κάνει να νιώσει πιο άνετα και οικεία μαζί σου

Για τις επιτυχίες στη καριέρα της. Δυστυχώς υπάρχει ακόμα σε κάποιο βαθμό το στερεότυπο ότι μια γυναίκα ίσως δεν είναι όσο ικανή όσο ένας άντρας για να κάνει καριέρα. Οι γυναίκες λατρεύουν τους ακομπλεξάριστους και υποστηρικτικούς άντρες οπότε ένα καλό κομπλιμέντο είναι σχετικά με τις επιτυχίες της στη καριέρα της

Για το σώμα της. Δυστυχώς πολλές γυναίκες έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους και δεν νιώθουν άνετα και όμορφα με αυτό. Ένα κομπλιμέντο λοιπόν για το σώμα της θα κάνει τη σύντροφο σου να νιώσει καλύτερα τόσο απέναντι στον εαυτό της όσο και απέναντι σε εσένα.

Για την παρατηρητικότητα της. Οι γυναίκες θα αναλύσουν και θα μελετήσουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις σου, κάτι που συνήθως γίνεται αυθόρμητα. Μερικοί άντρες αυτό το θεωρούν ενοχλητικό και υπερβολικό.

ratpack.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook