Κομπίνα στο Μηχανολογικό Ηρακλείου: Το 2023 θα απολογηθούν τα δύο αδέρφια κι ο πατέρας τους

κομπίνα-στο-μηχανολογικό-ηρακλείου-τ-1593160

Νέα προθεσμία έλαβαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 21/12 τα δύο αδέρφια και ο πατέρας τους που φέρονται να εμπλέκονται στην κομπίνα ολκής ύψους… εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε στηθεί σε βάρος της Περιφέρειας από ιδιωτικό γραφείο διεκπεραίωσης μεταβιβάσεων οχημάτων στο Ηράκλειο, σε βάθος πολλών ετών.

Οι τρεις εν λόγω κατηγορούμενοι επρόκειτο να εμφανιστούν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν για τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συγγενείς έλαβαν νέα προθεσμία και θα απολογηθούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.

Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη προθεσμία που λαμβάνουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νέα προθεσμία δόθηκε καθώς οι εν λόγω εμπλεκόμενοι στην υπόθεση φέρονται να βρίσκονται σε επαφές με την Περιφέρεια, προκειμένου να αποκατασταθεί η όποια ζημία έχει, σύμφωνα με τους ίδιους τυχόν προκληθεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες, εκτός από τον πατέρα και τους δυο γιους, είχαν εμφανιστεί στην ανακρίτρια άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Πρόκειται για εργαζόμενη στο επίμαχο γραφείο, έναν υπάλληλο του Μηχανολογικού κι έναν πολίτη.

Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους: Μόνο στην γυναίκα που εργαζόταν στο γραφείο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του neakriti.gr για την υπόθεση, πριν από λίγες εβδομάδες, από την επισταμένη έρευνα των Αρχών, το προηγούμενο διάστημα φέρεται να προκύπτει ότι τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν ζημιώσει από το 2011 έως το 2022, την Περιφέρεια αποκομίζοντας παράλληλα παράνομο όφελος για τους ίδιους, τουλάχιστον 520.000 ευρώ ο ένας και τουλάχιστον 325.000 ευρώ ο δεύτερος.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook