Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο – Η συνήθεια και το τραγικό τέλος

κόμπι-μπράιαντ-γιατί-προτιμούσε-να-με-988931

Ο Κόμπε Μπράιαντ, ο άσσος των Λος Αντζελες Λέικερς, με το παρατσούκλι Black Mamba, μπορεί να είχε άνεση για μία υπερπολυτελή και προκλητική ζωή, ωστόσο ο ίδιος κατά γενική ομολογία είχε επιλέξει ένα σχετικά απλό τρόπο ζωής, πάντα τηρουμένων των αναλογιών των εισοδημάτων του.

Μπορεί ο Κόμπι Μπράιαντ να ήταν ιδιοκτήτης μίας Ferrari 458, μίας Lamborgini, ενός Range Rover ωστόσο σπάνια τον έβλεπαν να τα κυκλοφορεί στους δρόμους, πολύ απλά γιατί ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δεν άντεχε την κίνηση και το μποτιλιάρισμα. Τον εκνεύριζαν, τον αποσυντόνιζαν και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, το μποτιλιάρισμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει στη διαδρομή από το σπίτι του στο γήπεδο ήταν κάτι επίπονο για το σώμα του. Γι αυτό και αποφάσισε να αγοράσει ελικόπτερο.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να γλιτώσει το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λος Αντζελες και να πηγαίνει με το ελικόπτερο πολύ πιο γρήγορα και ξεκούραστα στον προορισμό του.

Τηλεοπτικό δίκτυο είχε καταγράψει κάποια από τις πτήσεις του Κόμπε Μπράιαντ με ελικόπτερο

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η αγορά ενός ελικοπτέρου, στην οποία προχώρησε ο Κόμπι Μπράιαντ για εύκολη και άνετη μετακίνηση και όχι για φιγούρα, θα προκαλούσε την απώλεια της ζωής του και της ζωής της κόρης του.

Ο Κόμπε Μπράιαντ πήγαινε με το ελικόπτερο στο γήπεδο

Ενδεικτικές και οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ τον Δεκέμβριο του 2015 για το ελικόπτερο που διέθετε. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας είχε πει «Το ελικόπτερο το χρησιμοποιώ για τη μετακίνησή μου από το σπίτι στο γήπεδο των Λέικερς στους εντός έδρας αγώνας, γιατί έτσι γλιτώνω την κίνηση στο δρόμο και διατηρώ φρέσκο το σώμα μου.

Η απόσταση που πρέπει να οδηγήσω από το σπίτι μου στο Newport Coast έως το Staples Center είναι μεγαλύτερη από 45 μίλια και αυτό όταν έχει πολύ κίνηση είναι επίπονο για το σώμα μου. Ολο αυτό το καθισιό, τόση ώρα. Γι αυτό και χρησιμοποιώ το ελικόπτερο».

Δυστυχώς όμως η μοίρα του επιφύλασσε το χειρότερο. Η τελευταία μετακίνηση με το ελικόπτερο ήταν και η μοιραία για τον Κόμπε Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook