Κομοτηνή: Μάχη για την ζωή της δίνει η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της – Τι υποστηρίζει ο δράστης

κομοτηνή-μάχη-για-την-ζωή-της-δίνει-η-γ-1394568

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γυναίκα, που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της, στην Κομοτηνή. Ο δράστης την περιέλουσε με βενζίνη και ύστερα της έβαλε φωτιά. (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του mega, η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο κορμί της που είναι εκτεταμένα και δίνει μάχη για την ζωή της.

Ο Γιώργος Πατλάκας, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κομοτηνής δήλωσε ότι: “Η γυναίκα έφερε αρκετά εκτεταμένα εγκαύματα, γύρω στο 60% του σώματος. Κυρίως στην εμπρόσθια επιφάνεια εκεί που της έριξαν δηλαδή την βενζίνη και πήρε φωτιά. Ήρθε σε βαριά κατάσταση και σήμερα το μεσημεράκι επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της και διασωληνώθηκε”.

Η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα είναι ανάπηρη, καθώς έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη. Ως εκ τούτου, ήταν αδύνατο να κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Λίγη ώρα αφού η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον σύζυγό της. Ο 62χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτή την πράξη όταν έμαθε για εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και αυτό τον εξόργισε.

“Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου, μου είπε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με έναν άλλο άνδρα. Εξοργίστηκα. Πήγα σε ένα βενζινάδικο, αγόρασα βενζίνη, επέστρεψα στο σπίτι, την περιέλουσα και της έβαλα φωτιά. Όταν είδα όμως, τη γυναίκα μου να καίγεται, το μετάνιωσα. Κατάφερα να σβήσω τη φωτιά και ειδοποίησα ασθενοφόρο για να τη σώσω”, φέρεται να υποστήριξε.

Η κατάσταση της υγείας της 58χρονης έχει επιδεινωθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κομοτηνής υποστηρίζει: “Τα εγκαύματα είναι μια βαριά κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα να αντιμετωπιστούν, ήταν να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο εγκαυμάτων αλλά η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι επισφαλής δηλαδή δύσκολα θα μεταφερθεί”.

Ωστόσο, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της γυναίκας, μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο 62χρονος

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο με ειδικές ανάγκες.

Ο πατέρας είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς φέρεται να είχε παραμελήσει το παιδί του, με αποτέλεσμα αυτό να φύγει από το σπίτι και να καταλήξει να περιφέρεται, σε άσχημη κατάσταση.

Το 15χρονο αγόρι, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς χωρίς συναίσθηση προσανατολισμού, να περπατά στη μέση του δρόμου.

Σε βάρος του 62χρονου που περιέλουσε και έβαλε φωτιά στη γυναίκα του, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

enikos.gr

One thought on “Κομοτηνή: Μάχη για την ζωή της δίνει η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της – Τι υποστηρίζει ο δράστης

  1. Ο/Η Θα πεθάνουν πολύ λόγω άγνοιας του άμεσου και τεράστιου κινδύνου ζωής που διατρέχουμε όλοι με τους ισλαμιστές ! λέει:

    Ποιό σκοπό εξυπηρετεί η μη αναγραφή της εθνικότητας του δράστη που σίγουρα είναι ισλαμιστής ? Η ενημέρωση είναι και πρέπει να είναι για το καλό και την προστασία και γνώση του κοινού της, δηλαδή του Ελληνικού λαού ! Όταν κρυβωντε τα στοιχεία του δράστη τότε κάνετε προπαγάνδα ενάντια στο λαό που εσείς είστε μέρος του και σίγουρα θα χρειαστείτε όταν θαρθει η ώρα ( και θα έρθει σίγουρα και σύντομα ) οι ισλαμιστές αυτοί θα στραφούν εναντίον σας και εναντίον των οικογενειών σας ! Αν κάποιος από τον τύπο νομίζει ότι είναι υπεράνω του λαού ( άλλου το λένε : αν κάποιος νομίζει ότι τα δικά του σκατα δεν μυρίζουν ) τότε θα ξυπνήσει μια μέρα με το μαχαίρι στο λαιμό, η λουσμένος με βενζίνη και τότε θα κοιτάξω γύρω του και δεν θα δει ΚΑΝΕΝΑ ! Να θυμάστε πως φτάσαμε εδώ : μακριά από τον πωπο μου και όπου θέλει ας μπεί. !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook