Κομοδίνo: Έξυπνοι και stylish τρόποι να το αντικαταστήσει

κομοδίνo-έξυπνοι-και-stylish-τρόποι-να-το-αντ-1518546

Κομοδίνο. Ανήκει στα πρακτικά έπιπλα. Εκεί που τοποθετείς το φωτιστικό σου για να διαβάζεις, τα βιβλία σου, το νερό σου για το βράδυ και οτιδήποτε άλλο θέλεις και χρειάζεσαι.

Προφανώς και είναι μέρος της συνολικής διακόσμησης της κρεβατοκάμαράς σου, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τυπικό και σεταρισμένο με το κρεβάτι. Μπορείς να σκεφτείς outside the box, να χρησιμοποιήσεις κάτι εναλλακτικό, κάτι ιδιαίτερο.

Η διακόσμηση άλλωστε θέλει φαντασία και πειραματισμό.

Μια σκαλιέρα

Μια όμορφη ιδέα που χωράει όλα τα αντικείμενα που θες να έχεις δίπλα στο κρεββάτι σου.

Ξύλινα κουτιά

Μπορείς να πάρεις ξύλινα τελάρα, να δημιουργήσεις κουτιά και να τα βάψεις στα χρώματα του δωματίου σου. Μια πρόταση είναι να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις από τα υπόλοιπα έπιπλα, για να φαίνεται αντίθεση.

Ένα μπαούλο

Αν το επιτρέπει ο χώρος σας και δεν είναι μικρό το δωμάτιο σας μια καλή ιδέα είναι μια ρετρό πρόταση. Μπαούλο από τη γιαγιά ή μία ή και περισσότερες vintage βαλίτσες. Κερδίζεις πολύ χώρο και αποθηκεύεις πολλά αντικείμενα.

Περιοδικά

Αν δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις ένα στυλάτο κομοδίνο, μια έξυπνη λύση είναι να τοποθετήσεις περιοδικά το ένα πάνω στο άλλο και θα αποκτήσεις ένα μοντέρνο και πρωτότυπο σταντ δίπλα από το κρεββάτι σου.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook