Κομάντα και Δράκοι: Συγκινεί ο «Ντόντος» – Το μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της σειράς και στον Θοδωρή Παπαδουλάκη

κομάντα-και-δράκοι-συγκινεί-ο-ντόντο-1350498

Επτά μήνες μετά, τα γυρίσματα για την πρώτη σεζόν της σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι» έφτασαν στο τέλος τους.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας «Ντόντος» με μία συγκινητική ανάρτησή του στα μέσα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κάθε συντελεστή ξεχωριστά.

Στη δημοσίευσή του γράφει:

«Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μείς για όλα αυτά που περάσαμε 7 μήνες. Κομάντα και Δράκοι πρώτο γύρισμα 3 Ιουνίου 2021 στην καλύβα φτάνω με τον αγαπημένο μ φίλο και αδερφό Αντώνη Αναστασάκη και η καρδία μου χτυπούσε κόκκινο γιατί θα έκανα κάτι που δεν είχα ξανά κάνει, από την ενδυματολόγο στην μακιγέρ και απο κει στην κομμώτρια και κατευθίαν στο Παπαδουλάκη για γύρισμα.

Τοποθετούμε το μικρόφωνο εκεί δεν θυμάμαι πολλά από την αγωνία μου και τσουκ κάτω από την καλαμωτή, αφού κάναμε το πρώτο γύρισμα η καρδία πήγε στην θέση της τα κομάντα από την πρώτη στιγμή είχαν μπει στην καρδία μου και έτσι έπαιρνα δύναμη από αυτά.

Οσο περνούσε ο καιρός και μάθαινα το συνεργείο τόσο καλά τόσο πιο πολύ μπαίναν στην καρδία μου όλοι τους ήταν με το χαμόγελο και δίπλα μου και αυτό ίσως με έκανε και μένα να τους ανοικτό πολύ και να τους αγκαλιάσω, έκανα φιλίες που θα έχω δίπλα μου μια ζωή όπως η Μαρίτα μου όπως ο σύντεκνος μου ο Τσιτσιδάκης ο Νικος η Δανάη,Στέλλα Νατάσα,Πηνελοπη,Νικος Ευδοξια η Ευα η Αργυρο ο Μάνος ο Θωδορης ο Αντώνης η βιβή ο βασίλης Μαρίνος Κ.α. Φυσικά δεν θα ξεχάσω ούτε θα χάσω με τίποτα την μητέρα της Ζαχαρένιας με τον άντρα της «Αντώνη και Ελενα σας ευχαριστώ για όλα» όπως και την οικογένεια του Σήφη «οικογένια Μπουρμπάκη σας ευχαριστώ για όλα πολύ».

Οσο αναφορά τους ηθοποιούς τώρα γνώρισα κάτι άτομα που μου δίδαξαν πολλά πράγματα αρχικά είχα την τιμή να γνωρίσω τον Γιάννη τον Ζουγανέλη όποιος είναι ένας χαρακτήρα που πήρα τόσα πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ πολύ για όλα και μετά γνώρισα τον Βασίλη Μπισμπίκη άλλος ένας υπέροχος άνθρώπος που πραγματικά ήταν χαρά μου που πέρασα ένα καλοκαίρι δίπλα του εκεί στα μεγάλα χωράφια (χαχαχα). Φυσικά χαίρομαι που γνώρισα και ήρθα τόσο κοντά με τον Χρήστο τον Στρατάκη τον οποίο και αγαπώ τόσο πολύ εξίσου και την Αναστασία την Τσιλημπίου.

Να ξέρετε ότι οι οικογένεια μου «Οι δράκοι» είναι όλοι υπέροχοι ακόμα και το πυθικολίονταρο (ο θείος ο δρακοκωστής) όπως τον ξέρετε εσείς είναι ένας υπέροχος άνθροπος που τον ευχαριστώ που τον γνώρισα, νονέ δρακομιχάλη σαγαπάω πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσο για τα δύο μου ξαδέρφια να ξέρετε ότι είστε στην καρδία μου και είστε πραγματικά ξαδέρφια μου τελευταία θα αφήσω την μάνα μου «Βενετία» Κα Μαρινέλλα σας ευχαριστώ για όλα όσα μου διδάξατε σε αυτό το ταξίδι είναι πράγματα που θα με ακολουθούν πάντα στην ζωή μου.

Κλείνοντας φίλε Θωδορή Παπαδουλάκη θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να έχω τον ρόλο του Ντόντου και να περάσω 7 μήνες δίπλα σου και να πάρω τόσα πράγματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΤΟΝΤΟΣ.»

 

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook