«Κομάντα και Δράκοι»: Πάταγο έκανε η σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη – Αποθέωση στο Twitter για τον «Ντόντο»

κομάντα-και-δράκοι-πάταγο-έκανε-η-σε-1287159

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η πολυαναμενόμενη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» που υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς η οποία γυρίζεται από τις αρχές καλοκαιριού στα Χανιά, έδειξε ότι δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει ως τώρα στην ελληνική τηλεόραση. 

Πρόκειται για ένα νεανικό, μεταφυσικό δράμα, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων

Πίσω από την όλη ιδέα κρύβεται ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο ταλαντούχος Χανιώτης σκηνοθέτης που μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με τη σειρά «Στο Νησί» και που όπως έχει δηλώσει, ήθελε με τα «Κομάντα και Δράκοι» να δημιουργήσει μια σειρά που να πατά στην πλούσια παράδοση της γενέτειράς του, την Κρήτη.

Η σειρά έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Ήταν ένα από τα κορυφαία προγράμματα του prime time, σημειώνοντας 18,1% στο σύνολο και 19,4% στο 18-54, ενώ αποθεώθηκε και από τους χρήστες του Twitter που έκαναν πρώτο trend το hashtag του.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε σε έναν από τους πρωταγωνιστές, τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ένα αγόρι πολύ γνωστό στους Χανιώτες, ο οποίος δεν είναι ηθοποιός, αλλά προκάλεσε εντύπωση με τις υποκριτικές του ικανότητες.

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο #komantakaidrakoi pic.twitter.com/DRg1PBces8

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά, αν και το πρώτο της επεισόδιο προβλήθηκε χθες, θα προβάλλεται στο εξής κάθε Κυριακή βράδυ όπως ανακοίνωσε το Mega:

zarpanews.gr

One thought on “«Κομάντα και Δράκοι»: Πάταγο έκανε η σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη – Αποθέωση στο Twitter για τον «Ντόντο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook