Κομάντα και Δράκοι: Όλοι αποθεώνουν το Ντόντο και ζητάνε 2η σεζόν

κομάντα-και-δράκοι-όλοι-αποθεώνουν-το-1349762

Η σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» από το πρώτο κιόλας επεισόδιό της, έδειξε οτι ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Αυτό το διαφορετικό λοιπόν για τα ελληνικά δεδομένα, κατάφερε να κερδίσει το κοινό, με αποτέλεσμα χθες που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιό του, να γίνει ένας μικρός χαμός στα social media.

Όλοι αποθέωναν τους συντελεστές της σειράς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων κέρδισε ο Χανιώτης Λευτέρης Κοκογιαννάκης (Ντόντος).

Το όνομα του Λευτέρη έγινε trend στο Twitter, με τα σχόλια να είναι εγκωμιαστικά:

 

 

 

gazzetta.gr

2 thoughts on “Κομάντα και Δράκοι: Όλοι αποθεώνουν το Ντόντο και ζητάνε 2η σεζόν

  1. Κατ’αρχας , αν προσεξει καποιος σχολαστικα θα δει πως τα πιο πολλα σχολια προερχονται απο συνονοματους των πρωταγωνιστων ! Τυχαιο ; Ακολουθως , καλο το παιξιμο των παιδιων , αριστη και η επιλογη του «Ντοντου» . Απο εκει και περα ηταν 1 σειρα χωρις νοημα , που πιεζε κανεις τον εαυτο του για να μπει στο νοημα της . Ολα ενα κουβαρι μπερδεμενο . Οι
    πρωταγωνιστες και συμμετεχοντες , δε , ειτε ηταν συγγενεις , ειτε διαφοροι
    διαμενοντες στον καμπο των Χανιων !!! Αντι
    για ηθοποιους ελαβαν μερος ο γειτονας , ο φιλος , ο ανθρωπος στο διπλανο τραπεζακι . Στην κυριολεξια ομως . Φτηνοδουλεια , τι να πει κανεις ! Παρακαλουμε , οχι αλλη συνεχεια σε αυτο .

  2. Ειναι αληθεια πως το στορυ ηταν ……τρεχα γυρευε . Τα παιδια επαιξαν ολα τους πολυ καλα , αλλα ηταν πραγματι μια φτηνοδουλεια , καπως κακογυρισμενγ . Φαινονταν σε πολλα σημεια οι αστοχιες. Οντως καλυτερα να μη δουμε συνεχεια σε κατι τετοιο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook