Κομάντα και δράκοι – Χρήστος Στρατάκης: «Το όνειρό μου είναι να γίνω ένας καλός άνθρωπος»

κομάντα-και-δράκοι-χρήστος-στρατάκη-1305351

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μιλάει στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα κοινά στοιχεία που έχει με τον Νεκτάριο, τις δουλειές που έχει κάνει και τα όνειρά του.

Ο Χρήστος Στρατάκης, ο ανήλικος «γόης» του Καλοχωρίου στη σειρά του Mega «Κομάντα και δράκοι» που παλεύει να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την πρωτευουσιάνα Ναυσικά, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για την συμμετοχή του στην καλύτερη ελληνική τηλεοπτική σειρά της φετινής σεζόν, τον ήρωα που υποδύεται και τα όνειρά του.

«Η πρόταση προήλθε από κάτι βίντεο που κάνουμε με τους φίλους μου. Εκεί που καθόμασταν παρέα ένα μεσημέρι χτυπάει το κινητό μου, «καλησπέρα σας, σας παίρνουμε από την τάδε παραγωγή, θα θέλαμε να περάσετε κάστινγκ για έναν ρόλο που έχουμε. Και πάω, κάνω τον σταυρό μου, δόξα των Θεώ με πήρανε» είπε ο εικοσάχρονος Χρήστος Στρατάκης, ο οποίος δεν έχει προηγούμενη εμπειρία υποκριτικής, ούτε είχε βλέψεις ποτέ να γίνει ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Με τον Νεκτάριο έχω αρκετά κοινά στοιχεία. Τον αυθορμητισμό του, αγαπάμε και οι δύο τις μηχανές. Κι εγώ από μικρός καβαλούσα μηχανάκια, παπάκια. Ήμουνα ο κάγκουρας που είναι ο Νεκτάριος. Ήμουνα πραγματικά, έχω περάσει από αυτό το στάδιο» είπε ο «Νεκτάριος», ο οποίος σκέφτεται σοβαρά πλέον να παρακολουθήσει μαθήματα σε δραματική σχολή. Άλλωστε, διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα.

«Είμαστε μουσική οικογένεια. Το πρότυπό μου είναι ο μεγαλύτερος αδελφός μου που είναι μουσικός. Παίζω κρητική λύρα και τραγουδάω. Παίζω για εμένα, για την παρέα μου» επισήμανε και ομολόγησε ότι μετανιώνει που δεν έδωσε στις σπουδές του τη σημασία που έπρεπε. «Δεν ήμουν καλός μαθητής αλλά δεν ήμουν και πρόβλημα. Μετάνιωσα που δεν έδωσα εξετάσεις στην τρίτη λυκείου. Χαζομάρα, μεγάλη χαζομάρα. Είχα δώσει τότε μεγαλύτερη έμφαση στο να δουλεύω γιατί δουλεύω από πολύ μικρός. Έχω δουλέψει στη εστίαση. Έχω κάνει delivery. Έχω δουλέψει σε ελαιουργεία. Πέρυσι τέτοια εποχή δούλευα σε ελαιουργείο. Είναι πολύ σκληρή δουλειά με πολλά βάρη» αποκάλυψε.

Όμως, καμία δουλειά δεν συγκρίνεται με την συμμετοχή του στο «Κομάντα και δράκοι». «Ήμουν τυχερός με τη σειρά. Βλέπω τον εαυτό μου ότι έχω κάνει μία πρόοδο. Στο ελαιουργείο δούλευα κατ’ ανάγκη. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω κάτι που το αγάπησα. Αγάπησα και τον Νεκτάριο, αγάπησα όλους στην παραγωγή, αγάπησα τον σκηνοθέτη μου, τους συνεργάτες μου και τους αγαπώ».

Έχει δει διαφορά στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι γυναίκες;

«Ναι. Όμως προσπαθώ να είναι διακριτικός και να μην δίνω δικαιώματα γιατί τα κορίτσια σε αυτές τις ηλικίες είναι πιο ευαίσθητα και καμιά φορά καταλαβαίνουν άλλα» ήταν η απάντηση του νεαρού πρωταγωνιστή, ο οποίος, για το τέλος, έκανε μία ευχή: «Εύχομαι να έρθει ένας καιρός που ο κόσμος που συναναστρεφόμαστε να σε κοιτάει και να θέλει πραγματικά το καλό σου. Γνησιότητα και ντομπροσύνη. Αυτό είναι το όνειρό μου. Να γίνω ένας καλός άνθρωπος».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook