Κολωνός: Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες η μητέρα της 12χρονης

κολωνός-στη-φυλακή-για-άλλους-έξι-μήνε-1555291

Παράταση για ακόμα ένα εξάμηνο παίρνει η κράτηση της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στον Κολωνό.

Ειδικότερα, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που συνεδρίασαν ενόψει της συμπλήρωσης έξι μηνών κράτησης της γυναίκας -που κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος του παιδιού της- αποφάσισαν ότι δεν πρέπει η 34χρονη να βγει από τη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη σε όλες τις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές για τη φρικιαστική υπόθεση, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή των προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο, υποστηρίζει πως η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στη φυλακή πλην του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και της μητέρας του παιδιού, περίπου 20 κατηγορούμενοι ως «πελάτες» του Μίχου που πλήρωναν για να κακοποιήσουν το παιδί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η 12χρονη έδωσε νέα πολύωρη κατάθεση, στη διάρκεια της οποίας -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis- ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από ακόμα 10 άντρες.

«Πρόκειται για άτομα που -σύμφωνα με τη νέα κατάθεση- βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», σημείωσαν πηγές του iEidiseis.

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία Η.Μ. της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook