Κολωνός: Στη φυλακή 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό της 12χρονης

κολωνός-στη-φυλακή-40χρονος-επιχειρημα-1599860

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο άνδρας είχε λάβει κλήση προς απολογία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής από την ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται πως είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τη 12χρονη θα ζητήσει ο πρώην διαιτητής

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τη 12χρονη αναμένεται να ζητήσει από την ανακρίτρια ο πρώην διαιτητής και πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος απολογείται την Πέμπτη 2 Μαρτίου, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος πρώην διαιτητής αρνείται την κατηγορία, ενώ αμφισβητεί την κατάθεση της 12χρονης, που είπε ότι, είχε «επαφή» μαζί του. Κατά τον κ. Ντόβα δεν διευκρινίζεται, εάν η 12χρονη εννοούσε σεξουαλική ή φιλική επαφή, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, το παιδί περνούσε συχνά έξω από το γραφείο του, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας της.

Ο 60χρονος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυρίζεται ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι, ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης. Ο πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη παραδέχεται ότι γνώριζε τον Ηλία Μίχο, αλλά ισχυρίζεται ότι έχουν να μιλήσουν «από το 2019, όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα».

Στο ερώτημα γιατί να τον κατηγορήσει η ανήλικη, απαντάει ότι «το παιδί λέει κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε; Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά με βάζει σε πολλές υποψίες». Η 12χρονη πάντως υπέδειξε το κατάστημά του στον Κολωνό και κατέθεσε ότι εκεί την έστελνε ο Ηλίας Μίχος. Μάρτυρες υπεράσπισης του αναμένεται να καταθέσουν και μέλη της οικογένειας του.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook