Κολωνός: Σήμερα στην ανακρίτρια ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση της 12χρονης

κολωνός-σήμερα-στην-ανακρίτρια-ο-πρώη-1549607

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και το κύκλωμα μαστροπείας στο οποίο είναι μπλεγμένος ο Ηλίας Μίχος.

Η τελευταία κατάθεση της ανήλικης ήταν αυτή που ξετύλιξε εκ νέου το κουβάρι των εξελίξεων, καθώς σε αυτή έδωσε νέα στοιχεία για τον τρόπο δράστης του Ηλία Μίχου, οδηγώντας τον σε συμπληρωματική απολογία, ενώ αναγνώρισε 11 ακόμη άνδρες. Ανάμεσά τους, κι ένας οδοντοτεχνίτης, γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, Φίλιππος Ντόβας.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να απολογηθεί ο οδοντοτεχνίτης – πρώην διαιτητής – Φίλιππος Ντόβας, που σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης βρισκόταν στο ιατρείο του έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Ωστόσο, τη δική του εκδοχή για όσα κατηγορείται επιχείρησε να δώσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» ο πρώην διαιτητής, πριν ακόμη την ακούσει η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και πιθανολόγησε ότι η καταγγελία έρχεται από… πολιτικούς του αντιπάλους. «Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως γνωρίζει την οικογένεια της 12χρονης μια εικοσαετία.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με την ανήλικη, ενώ επικοινώνησε και με γιαγιά της για να διαμαρτυρηθεί. «Επικοινώνησα αμέσως και με τη γιαγιά της γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τους λέω τι πράγματα είναι αυτά. Αν έχω ακουμπήσει εγώ το κοριτσάκι με το να του δώσω 2-3 ευρώ για να πάει στο λόφο με τα αδερφάκια της να πάρουν κάτι όπως κάνουν όλοι ή να το συμβουλεύω αν αυτό είναι κακό, τι να πω από εκεί και πέρα».

Απαντώντας για τη σχέση που διατηρούσε με τον Ηλία Μίχο, που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για μαστροπεία του παιδιού, τον χαρακτήρισε «ηλίθιο και αχάριστο», ενώ υποστήριξε έχουν να μιλήσουν από το 2019, επειδή δεν του φέρθηκε όπως θα ήθελε στον προεκλογικό του αγώνα. «Όταν δήλωσα την υποψηφιότητα μου είπε είσαι το πρώτο όνομα. Μπορείς να βοηθήσεις ένα δικό μου παιδί εδώ στον Κολωνό. Το συζητάς του είπα, εγώ πάντα δοτικός και να βοηθήσω. (…) Μετά από 10 μέρες έκαναν συγκεντρώσεις και δε με κάλεσαν και τους έκοψα την καλημέρα».

Ο ίδιος δεν έδωσε απάντηση στο γιατί η 12χρονη έκανε λόγο στην κατάθεση της για επαφή μαζί του, σημειώνοντας πως είχε φιλικές σχέσεις με πολλά πρόσωπα από τη γειτονιά του. «Όταν είσαι μια γειτονιά, στα 50 μέτρα, και το κοριτσάκι πέρναγε μια φορά τι βδομάδα, «τι κάνετε κύριε Φίλιππα», το ένα το άλλο. Όπως και η μητέρα της όταν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν έχεις μια καλημέρα με ευγένεια, το κάνεις με όλους τους γείτονες» είπε ο πρώην διαιτητής και επέμεινε ότι ποτέ δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

«Αυτό δεν έγινε ποτέ, σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Λέει ήταν ένας άντρας που είχε έρθει σε επαφή» ανάφερε και υπογράμμισε ότι η 12χρονη περνούσε με το ποδήλατο από το γραφείο του και ζητούσε χρήματα από τον ίδιο ή όσους βρίσκονταν εκεί γιατί η οικογένεια είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Σημειώνεται, ότι την άμεση απομάκρυνση του κ. Ντόβα, νυν εργαζομένου στο νοσοκομείο Αττικόν ζήτησε η ΠΟΕΔΗΝ. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή την περίοδο ο πρώην διαιτητής λείπει από το Αττικόν με άδεια, αλλά η Ομοσπονδία ζητά να διακοπεί άμεσα η σύμβαση του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ, καθώς «δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία του βιαστή και αν αποδειχθεί η αθωότητά του να επιστρέψει στην εργασία του». Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως «δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμονται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook