Κολωνός: Προκαλούν οι ισχυρισμοί του 43χρονου ηλεκτρολόγου που προφυλακίστηκε – «Μου ζητούσε χρήματα για να μη με καταδώσει»

κολωνός-προκαλούν-οι-ισχυρισμοί-του-43χ-1547613

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 10ο κατηγορούμενο, που προφυλακίζεται για την φρικτή υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη τον τελευταίο μήνα.

Ο 43χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και φέρεται να βίασε την ανήλικη, τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη αλλά δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. Είπε ακόμη ότι νόμιζε πως είναι 16 ετών και πως της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

Τα παραπάνω υποστηρίζει ο 43χρονος ηλεκτρολόγος και σε δήλωσή του στην εκπομπή LiveNews, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προβάλει τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η 12χρονη… τον «εκβίαζε».

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος δήλωσε στο MEGA τα εξής:

«Συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της στην εφαρμογή blindchat. Μου παρουσιάστηκε ως 16χρονη μαθήτρια Λυκείου. Δεν υπήρξε συνεύρεση, ούτε κάποια άλλη ασελγής πράξη, δεδομένου ότι η 12χρονη επέμενε να παραμείνουμε στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσα.

Της έδωσα χρήματα, όχι σε αντάλλαγμα κάποιας πράξης, αλλά επειδή μου εκμυστηρεύτηκε το προσωπικό της δράμα, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά ασθενής και ότι η μητέρα της πάσχει από την επάρατη νόσο. Και τις τρεις φορές, που συναντηθήκαμε, της έδωσα χρήματα και το έκανα επειδή την λυπήθηκα.

Μετά από ημέρες μου τηλεφώνησε η 12χρονη και μου ζητούσε χρήματα προκειμένου να μην με καταδώσει».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook