Κολωνός: Προφυλακιστέος ο «Μιχάλης» – Αρνείται κάθε σχέση με τον Μίχο

κολωνός-προφυλακιστέος-ο-μιχάλης-1558495

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση

Ακόμη, φέρεται να είπε ότι δε έχει δει ποτέ την ανήλικη ούτε έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Φόβοι ότι η σύλληψη του «Μιχάλη» θα αποκαλύψει κι άλλα ανήλικα θύματα

Ο «Μιχάλης», ήταν τελικά… Μάνος. Δεν ήταν «25 ετών», αλλά… 57. Ο μαστροπός – «ατζέντης», «αλιευτής πελατών» της 12χρονης και συνεργός του Ηλία Μίχου, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση του Κολωνού, δεν ήταν… ακριβώς το πρόσωπο που είχε περιγράψει το ανήλικο κορίτσι.

Όπως αποδείχτηκε, η 12χρονη συνομιλούσε με ένα ψεύτικο προφίλ στα social media, με φανταστικό όνομα και φωτογραφίες άλλου προσώπου. Στην πραγματικότητα, ο άνδρας που έκλεινε τα ροζ ραντεβού, μαζί με τον Ηλία Μίχο, ήταν ένας 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός, πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Πρόκειται για το 8ο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια για τη σοκαριστική υπόθεση, που έχει οδηγήσει μέχρι τώρα στην προφυλάκιση 10 ατόμων μεταξύ των οποίων και της μητέρα της ανήλικης.

Διαφήμιζε σε «αγγελίες» τη 12χρονη

«Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;» γράφει ο 57χρονος «Μιχάλης» σε μήνυμα που έστειλε στην 12χρονη, στις 28 Αυγούστου. Μέχρι και χθες τα στοιχεία ταυτότητάς του δεν είχαν ταυτοποιηθεί απόλυτα. Ο «Μιχάλης Ιωάννου», σύμφωνα με τα προφίλ του στα social media, αναζητώντας υποψήφιους «πελάτες» για τη 12χρονη, τη… διαφήμιζε ακόμα και σε ιστοσελίδες για οίκους ανοχής, μέσω «αγγελιών». Ανάμεσα στους συγκεκριμένους οίκους ανοχής, είναι και εκείνος που φέρεται να εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι.

«Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει», προτρέπει τη 12χρονη σε άλλο μήνυμα του, ζητώντας της να συναντηθεί με έναν φίλο του. Όταν το κορίτσι αρνείται, εκείνος συνεχίζει και επίμονα προσπαθεί να δρομολογήσει το ραντεβού με χρηματικά ανταλλάγματα.

Την Τετάρτη 14/12, η αρμόδια ανακρίτρια εξέδωσε το 8ο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, το οποίο εκτελέστηκε από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 57χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά.

Το πελατολόγιο του «Μιχάλη»

Η σύλληψη του «Μιχάλη» θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και άλλα ανήλικα θύματα, πέρα από την 12χρονη. Ο 57χρονος φαίνεται να έχει το προφίλ του μαστροπού-«ατζέντη», που έκλεινε τα ερωτικά επί πληρωμή ραντεβού της 12χρονης, σε οχήματα, σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα τύπου Airbnb. Ήταν ο άμεσος συνεργός του Ηλία Μίχου, στην αναζήτηση παιδεραστών από το δικό του… «πελατολόγιο».

Ανάμεσα τους και ένας που έχουν συλλάβει, με το ραντεβού να το έχει κλείσει ο «Μιχάλης». Ο 57χρονος εμφανιζόταν να παροτρύνει το κορίτσι να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, να της κλείνει μέσω αφόρητης πίεσης τις συναντήσεις σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν.

Ο συνεργάτης «Μιχάλης»

«Μιλήσαμε στο Instagram και ήταν να βρεθούμε με αυτόν, αλλά εγώ ποτέ δεν πήγα», ανέφερε σε κατάθεση της η 12χρονη, προσθέτοντας ότι πριν της συστήσει τον «Μιχάλη», ο Μίχος, της είχε πει χαρακτηριστικά: «ψάχνω να βρω συνεργάτες… ». Ο 53χρονος απευθύνθηκε τελικά στον 57χρονο «μαστροπό – ατζέντη», για να βρίσκει «πελάτες» για τη 12χρονη. Η… εμπειρία του, δεν «ταίριαζε», με την εικόνα του νεαρού άνδρα που είδαν οι αρχές, εξετάζοντας το προφίλ μέσω του οποίου συνομιλούσε με τη 12χρονη.

Μάλιστα πριν οι αστυνομικοί ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του, έβλεπαν στις φωτογραφίες έναν νεαρό άνδρα χωρίς μεγάλα εισοδήματα να διάγει αδικαιολόγητα πολυτελή βίο. Τα παραπάνω κίνησαν τις υποψίες, ότι ενδεχομένως το προφίλ να είναι ψεύτικο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, μέσα από στοιχεία που προέκυπταν εξέταζαν αν ο Ηλίας Μίχος και ο συνεργός του «Μιχάλης», χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα τύπου Airbnb, ως χώρο για τα «ραντεβού» με τους «πελάτες»- βιαστές. Μάλιστα οι αρχές αναζητούσαν έναν ακόμα οίκο ανοχής, εκτός από εκείνον που είχε περιγράψει το κορίτσι στις αρχικές της καταθέσεις.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook