Κολωνός: Ο Μίχος δίνει ονόματα από τη φυλακή – Ποιος είναι ο «Γιώργος»

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, περιπλέκοντας τη σοκαριστική ιστορία, αφού ένα νέο άτομο μπαίνει στο κάδρο των ερευνών ως μαστροπός.

Συγκεκριμένα, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος φαίνεται πως αρχίζει να κατονομάζει πρόσωπα που σύμφωνα με τον ίδιο, τους βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το ανήλικο κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο.

Πρόκειται για τον «Γιώργο» που όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου τονίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του κατηγορούμενου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού και δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της ανήλικης. Επίσης, δεν γνωρίζονται με τον Ηλία Μίχο.

Πάντως, η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει το συγκεκριμένο άτομο στην τέταρτη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ