Kολωνός: Ο 65χρονος δερματολόγος βίαζε την 12χρονη για 50 ευρώ!

kολωνός-ο-65χρονος-δερματολόγος-βίαζε-τ-1630426

Χωρίς τέλος είναι οι φρικώδεις αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 65χρονος δερματολόγος που κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022 φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί τουλάχιστον τρεις φορές δίνοντας κάθε φορά 50 ευρώ.

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του και τα στόματα στην γειτονιά ανοίγουν.

«Είχα στείλει και την κόρη μου και μου λέει η κόρη μου δεν ξαναπάω. Της λέω γιατί; Δε μ άρεσε λέει η συμπεριφορά του, μου έλεγε είσαι ωραία κοπέλα και κάτι τέτοια μου λεγε. Χτες το βράδυ με πήρε η ξαδέλφη μου κ μου λέει τι άκουσα γι αυτόν, εξεπλάγην. Α γι αυτό όταν είχα στείλει την εγγονή μου είπε ότι της ρίχτηκε και δεν ξαναπάει», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας κοριτσιού μόλις 7,5 χρόνων που είχε επισκεφθεί με το παιδί της τον δερματολόγο πριν από τρεις μήνες.

«Είχε ατοπική δερματίτιδα στα χεράκια της σε πολύ συγκεκριμένα σημεία Και μου ζήτησε να τη γδύσω και να βγάλει και τη μπλούζα της και το εσώρουχο και το παντελόνι. Αυτή τη στιγμή είμαι εξοργισμένη. Αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Λουκέτα και συνθήματα

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του 65χρονου, οι τοίχοι και η πόρτα στο ιατρείο έχουν γεμίσει υβριστικά συνθήματα.

Ο 65χρονος δερματολόγος βρισκόταν με το κορίτσι έναντι 50€. Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι τον αριθμό επαφών που είχε με την 12χρονη αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάνω από δύο φορές

Αναγνώρισε και τους πέντε άνδρες

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει τον δερματολόγο ανάμεσα στους άνδρες που τη βίαζαν κατ΄εξακολούθηση. Όλοι φαίνεται πως έμεναν ή εργάζονταν στην περιοχή του Κολωνού και γνωρίζονταν μεταξύ τους.

«Το κακό κατά τη γνώμη μου είναι ότι το παιδί για έκτη φορά έχει μπει σ αυτή τη διαδικασία και αναγνώρισε και τους συγκεκριμένους. Εμείς από την πλευρά της υπεράσπισης της μητέρας θα κάνουμε νέα αίτηση για να αποφυλακιστεί», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook