Κολωνός: Λάθος η προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης λέει ο δικηγόρος της

κολωνός-λάθος-η-προφυλάκιση-της-μητέρ-1546910

Λάθος χαρακτήρισε την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου επανέλαβε ότι η πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Θεωρεί ότι το μόνο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος της είναι η κατάθεση των 4 ποσών στο λογαριασμό της, για τις οποίες όμως έχει ήδη απαντήσει και δικαιολογήσει η 12χρονη κόρη της, αναφέροντας ακριβώς τα ίδια που είπε και η μητέρα στην απολογία της. Ο κ. Λύτρας παρατήρησε ότι η δικογραφία που βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας επί 30 ημέρες πριν πάει στην ανακρίτρια, δεν είχε την παραμικρή αναφορά στη μητέρα και δεν καταλαβαίνει πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την πελάτισσα του.

Συμπλήρωσε δε πως ούτε καν ο Μίχος δεν ανέφερε ότι η 37χρονη είχε γνώση των γεγονότων και κατέληξε λέγοντας πως η απόφαση για την προσωρινή κράτηση της 37χρονης είναι μια λανθασμένη απόφαση κι αναρωτήθηκε αν πάρθηκε για να ηρεμήσει η κοινή γνώμη. Αντίθετα, ο κ. Λύτρας παραδέχθηκε ότι η επιμέλεια της 12χρονης από την μητέρα της είχε ξεφύγει και είχε χαθεί ο έλεγχος, αλλά αυτό δεν την καθιστά εγκληματία για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Άλλωστε, όπως είπε, την πρώτη ημέρα που πληροφορήθηκε τα γεγονότα, πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε τον 53χρονο, ενώ του έστειλε και υβριστικά μηνύματα εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση της. Τέλος ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της 37χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας πως είναι λάθος χειρισμός από την πλευρά της πελάτισσας του να ζητήσει χρήματα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook