Κόλλησε το φερμουάρ; Βρες λύση στα πιο συχνά προβλήματα με τα ρούχα

κόλλησε-το-φερμουάρ-βρες-λύση-στα-πιο-σ-1299210

Σε έχουν «χτυπήσει» τα παπούτσια; Διαγράφονται τα εσώρουχα; Όλα τα hacks για να το σώσεις

Λαμπερές, γεμάτες αυτοπεποίθηση, φαινομενικά αψεγάδιαστες. Κάπως έτσι μοιάζουν οι διάσημες κυρίες που φτάνουν στο red carpet. Δημιουργούν τα stop-the-press looks τους και σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα γίνονται τόσο άκοπα και φυσικά. Σαν να μη χρειάστηκε να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να φορέσουν ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι αρκετά πιο μακριά από αυτήν την άποψη. Για να φτάσουν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί κάποιου μεγάλου γεγονότος, έχουν προηγηθεί ώρες, μέρες προετοιμασιών.

Οι celebrities έχουν αντιμετωπίσει καθημερινά προβλήματα, που σίγουρα έχεις βιώσει κι εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου. Απλώς, έχουν βρει μερικά hacks για να έχουν τη λύση τους και να μην τις ταλαιπωρούν πια. Διάσημες celebrity stylist αποκαλύπτουν τα μυστικά των πελατών τους.

1. Πόνος από τα παπούτσια

Σίγουρα έχεις νιώσει να σε «χτυπάνε» τα παπούτσια σου, ειδικά όταν αυτά είναι high-heels που εκ των πραγμάτων συγκεντρώνουν περισσότερο βάρος στα πέλματα. Η celeb stylist Erica Cloud προτείνει για αυτόν τον λόγο: κανναβιδιόλη.

2. Top με βαθύ ντεκολτέ

Όλες έχουμε φορέσει κάποια στιγμή top με λίγο βαθύτερο ντεκολτέ. Λόγω του κοψίματός του, ωστόσο, δεν ενδείκνυται το καθημερινό σουτιέν, ενώ ενίοτε τα patches δε βοηθούν στην ανάδειξη ενός ωραίου μπούστου. Η celeb stylist της Gigi Hadid προτείνει κάτι πολύ απλό, μία ταινία gaffer για να βοηθήσει στην ανόρθωση.

3. Κολλημένο φερμουάρ

Σου έχει κολλήσει το φερμουάρ; Μην αρχίσεις να το πιέζεις. Απλώς πέρασέ το με σαπούνι, ώστε να ξεκολλήσει. Ή τουλάχιστον αυτό προτείνει η stylist Tara Swennen.

4. Απρόσμενες διαφάνειες

Αγοράζεις ένα φόρεμα και όλα φαίνονται καταπληκτικά. Το έχεις δοκιμάσει στον καθρέφτη και εφαρμόζει άψογα. Όμως, όταν φτάνει η στιγμή για να παρευρεθείς στο εκάστοτε γεγονός συνειδητοποιείς ότι με τα φώτα του χώρου το ρούχο φεγγίζει. Πώς θα λύσεις το πρόβλημα; Απλώς όταν δοκιμάζεις το ρούχο που είναι να αγοράσεις, άνοιξε το φλας το κινητού!

5. Λεκέδες από μακιγιάζ στα ρούχα

Ένα από τα πιο επίφοβα προβλήματα όταν ντύνεσαι είναι μην τυχόν και το μακιγιάζ βρεθεί πάνω σε κάποιο ύφασμα καθώς πας να το φορέσεις. Την κατάσταση θα σώσει ένα μεταξένιο μαντήλι πάνω από το πρόσωπό σου καθώς φοράς το ρούχο.

6. Εσώρουχα που διαγράφονται

Άλλο ένα από τα προβλήματα που μαστίζουν την ένδυση για εμφανίσεις που, μάλιστα, μπορεί ακόμα και να καταστρέψει το τελικό αποτέλεσμα. Όταν φοράς ένα «καλό» φόρεμα, δε θέλεις να διαγράφονται τα εσώρουχα. Η celeb stylist Katie Keim προτείνει απλώς να ταιριάζεις το χρώμα των εσώρουχων με αυτό της επιδερμίδας σου, ώστε να μοιάζουν όσο το δυνατό περισσότερο με το δέρμα σου.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook