Κολαστήριο – spa: 47χρονος κλείδωνε εργαζόμενες σε δωμάτια και τις βίαζε

κολαστήριο-spa-47χρονος-κλείδωνε-εργαζό-1143448

Οι δύο κοπέλες, μια 17χρονη και μια 18χρονη, προέβησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες. Οι κοπέλες εργάζονταν στο συγκεκριμένο spa, στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 47χρονο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ο ίδιος φέρεται να αναρτούσε αγγελίες ζητώντας κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ, ωστόσο όταν οι ίδιες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, τους έλεγε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θα εργάζονταν στην υποδοχή του συγκεκριμένου κέντρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος φέρεται να τις κλείδωνε στο δωμάτιο και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος συνελήφθη στις αρχές του μήνα, ήδη έχει προφυλακιστεί.

Μάλιστα, κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, παράνομη κατακράτηση και κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις κατά συρροή και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ενδεχομένως να δοθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα.

Επίσης, οι κάμερες από το εσωτερικό του συγκεκριμένου κέντρου έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook