Κόλαφος για το Μπάκιγχαμ: Κολλητή φίλη της Νταϊάνα «γράφει» όλη την 5η σεζόν του «Τhe Crown»

κόλαφος-για-το-μπάκιγχαμ-κολλητή-φίλη-1167423

Αν η season 4 της σειράς The Crown κήρυξε τον πόλεμο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ παρουσιάζοντας το love story του τριγώνου Νταϊάνας – Κάρολου – Καμίλας ξεκάθαρα από την πλευρά της Νταϊάνας, η νέα season 5, που τώρα ετοιμάζεται, αναμένεται κυριολεκτικά ως βόμβα μεγατόνων. Στη Βρετανία η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ξύπνησε παλιές μνήμες και επανέφερε στο προσκήνιο όλο το κύμα λατρείας προς την Νταϊάνα που μετατράπηκε σε μίσος για Παλάτι και Κάρολο.

Εκατομμύρια μηνύματα μίσους γέμισαν τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Καρόλου και της Καμίλα και σχεδόν όλη η δουλειά που είχε γίνει από τους ανθρώπους του παλατιού να αλλάξουν την δημόσια εικόνα της δούκισσας της Κορνουάλης -που κάποια στιγμή θα γίνει βασίλισσα στο πλάι του Καρόλου- πήγε στράφι.

Το παλάτι απαίτησε το λιγότερο να μπει η ετικέτα «ότι τα γεγονότα είναι προϊόν φαντασίας» στην αρχή κάθε επεισοδίου, το Netflix αρνήθηκε και ο πόλεμος ξεκίνησε. Το παλάτι «στρατολόγησε» δεκάδες αριστοκράτες, τηλεοπτικές περσόνες, δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που αμφισβήτησαν διαλόγους και σκηνές της σειράς.

Το Netflix από την πλευρά του έβγαλε φίλους της Νταϊάνας ακόμα και τον μπάτλερ της, που επιβεβαιώσαν τη σειρά, σκηνή προς σκηνή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το κανάλι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος, σε αντίθεση με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ουδέποτε βγήκε να «αποκηρύξει» την σειρά ως προϊόν φαντασίας.

Στην 4η σεζόν το κεντρικό στόρι της σειράς ήταν η Νταϊάνα, η γνωριμία και ο γάμος της με τον Κάρολο, οι σχέσεις μίσους και ανταγωνισμού με την Καμίλα. Η σειρά φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα του 1990, όταν ο γάμος Κάρολου – Νταϊάνας είχε πλέον φτάσει πλέον σε απόλυτο τέλμα.

Η 5η σεζόν τώρα, που αναμένεται ως βόμβα μεγατόνων, θα περιλαμβάνει όλα τα περιστατικά μέχρι και τον θάνατο της πριγκίπισσας: Το διαζύγιο, την περίφημη συνέντευξη στο Panorama, τα ερωτικά της ειδύλλια με τον λοχαγό Χιού, τον Πακιστανό γιατρό Χασνάτ Χαν και τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Πρωταγωνιστές στη νέα πολεμική αναμέτρηση του Netflix με το Παλάτι είναι δύο άνθρωποι: Ο Πήτερ Μόργκαν και η Τζεμίνα Γκόλντσμιθ Χαν.

O σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς «The Crown» Πήτερ Μόργκαν στο κέντρο με το καστ της σειράς που πήρε μέρος στον 3ο και 4ο κύκλο της σειράς.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook