Κόκκινο Ποτάμι: Το δραματικό φινάλε της σειράς – Η αρχή του τέλους για τους πρωταγωνιστές

κόκκινο-ποτάμι-το-δραματικό-φινάλε-τη-1072188

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του Open “Κόκκινο Ποτάμι”. Μετά τον φρικτό θάνατο του μητροπολίτη Θεόκλητου αρχίζει η αρχή του τέλους για τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο Θέμης θα κάνει το δραματικό “άλμα” προς την ελευθερία. Πολιορκημένος από τους Τσέτες σε μία σπηλιά αφού του έχουν τελειώσει οι σφαίρες και τα πυρομαχικά, βλέποντας τους Νεότουρκους να πλησιάζουν σκοτώνει τη γυναίκα του Βασιλική και μετά στρέφει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Ο Μίλτος Παυλίδης ως άλλος τραγικός ήρωας σηκώνει τα χέρια ψηλά και πέφτει στο ποτάμι φωνάζοντας “Ζήτω ο Πόντος”. Με τα τουρκικά πολυβόλα να θερίζουν 700 νέους Ποντίους, με τα άψυχα κορμιά τους να πέφτουν στα νερά του Ερμου, ο Μίλτος “φεύγει” σαν αληθινός ήρωας.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου “Κόκκινο Ποτάμι” Χάρη Τσιρκινίδη, το τέλος του Μίλτου θα είναι βάναυσο με τον Τούρκο διοικητή να βάζει το σπαθί στον λαιμό του και στην καρδιά του, ενώ όσο τον βλέπει αλύγιστο και όρθιο μέσα στο ποτάμι τον πυροβολεί και στο κεφάλι.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook