Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεχε τα σκληρά βασανιστήρια και έκανε εμετό μετά το γύρισμα

κόκκινο-ποτάμι-ηθοποιός-δεν-άντεχε-τα-1073814

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη είναι μια από τις σειρές που αγαπήθηκαν φέτος από το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις σκληρές εικόνες του βασανισμού και της δολοφονίας του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους.

Ο Στέφανος Κυριακίδης που τον υποδύθηκε σε συνέντευξή του αποκάλυψε για τις σκηνές: «Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον. Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στον δρόμο, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μού ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή. Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό».

Ο Στέφανος Κυριακίδης σχολίασε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. «Γλυκοβασανίστηκα», της είπα.

«Είμαι ευγνώμων για όλη αυτήν τη σκηνή, την οποία την δουλέψαμε πολύ με τον Μανουσάκη. Αισθανόμουν γήινος όταν με δέρνανε και δεν αισθάνθηκα τίποτα όταν με σταυρώνανε. Ο Θεόκλητος είναι για μένα το τέλος του Ποντιακού Ελληνισμού», είπε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook