Κοκαΐνη κατ’ οίκον όλο το 24ωρο στην Αθήνα – Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε 800 συναλλαγές

κοκαΐνη-κατ-οίκον-όλο-το-24ωρο-στην-αθή-1632023

Ντελίβερι κοκαΐνης καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με όχημα που διέθετε ειδική κρύπτη, πραγματοποιούσε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο «ξηλώθηκε» από την Αστυνομία και φέρεται να βρίσκεται πίσω από 800 αγοραπωλησίες σε όλη την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις Αλβανούς και έναν Έλληνα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για ακόμα πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη του κυκλώματος διακινούσαν την κοκαΐνη σε βάρδιες για να καλύπτονται οι παραδόσεις όλο το 24ωρο σε οποιαδήποτε περιοχή της πρωτεύουσας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά «χαρτογράφησαν» τους ρόλους των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ένας 27χρονος ήταν υπαρχηγός και υπεύθυνος για την προμήθεια, την επανατυποποίηση, την αποθήκευση, τη φύλαξη και τη διακίνηση. Επιπλέον ήταν αρμόδιος για της ανεύρεση πελατών, την είσπραξη των κερδών από τα υπόλοιπα μέλη και την αποστολή των χρημάτων από την πώληση τους.

Μία 33χρονη και ένας 34χρονος ήταν επιφορτισμένοι με την αποθήκευση, τη φύλαξη και τη διακίνηση, με τον 34χρονο να εισπράττει τα κέρδη από την πώληση και να τα αποστέλλει σε αρχηγικό μέλος.

Ένας 23χρονος και ένας 31χρονος, ο οποίος διέθετε όχημα ιδιοκτησίας του για τις μεταφορές τους, είχαν αναλάβει την διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, πιστοποιήθηκαν περισσότερες από 800 συναλλαγές διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία μετέφεραν μέσα σε κρύπτες των επιχειρησιακών τους οχημάτων και λάμβαναν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Επιπλέον, χρησιμοποιούσαν επιχειρησιακά τηλέφωνα για τις συνομιλίες τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες και εντός οχημάτων των κατηγορουμένων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 54,7 γραμμ. κοκαΐνης διαμοιρασμένα σε πλήθος νάιλον συσκευασιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλήθος νάιλον συσκευασιών, 30 ευρώ, αυτοκίνητο και 8 κινητά τηλέφωνα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook