ΚΟΚ: Έρχεται πρόστιμο 100 ευρώ για τις άσεμνες χειρονομίες

«Να ρε πάρ΄τα». Μια έκφραση που ακούγεται συχνά στον δρόμο μεταξύ οδηγών ή μεταξύ πεζού και οδηγού και η οποία συνοδεύεται με την γνωστή χειρονομία της ανοιχτής παλάμης. Του φασκελώματος, της μούντζας.

Όταν δυο οδηγοί διαπληκτίζονται τότε αρχίζουν τα φάσκελα. Μουντζώνει ο ένας, μουντζώνει ο άλλος μαζί με τις κατάλληλες λέξεις και πάει λέγοντας. Αυτά τα… Ελληνικά ξεχάστε τα με τον νέο ΚΟΚ.

Πλέον θα οδηγούμε ευρωπαϊκά και η πατροπαράδοτη μούντζα, σαν τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης είναι πλέον απαγορευμένη. Και όποιος δεν βάλει μυαλό και συνεχίζει να μουντζώνει άλλους οδηγούς ή πεζούς, και τον δει κανένα μάτι τροχονόμου, τότε δεν το γλιτώνει το πρόστιμο.

Τσούζει η… μούντζα στο τιμόνι
Και το πρόστιμο είναι τσουχτερό. 100 ευρώ και όχι μόνο αυτό. Προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων (άδειας κυκλοφορίας) αλλά και αφαίρεση διπλώματος για 10 μέρες. Άιντε μετά να ξαναμουντζώσεις.

Και βέβαια μην φανταστείτε ότι το πρόστιμο αυτό αφορά μόνο την μούντζα. Οποιαδήποτε άλλη απρεπής χειρονομία σε άλλον οδηγό ή σε πεζό (και υπάρχουν πολλές) τιμωρείται με το ίδιο πρόστιμο.

Για τον λόγο αυτό, οδηγοί προσοχή. Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας νευριάσει, ή θα σας εκνευρίσει στο δρόμο, μην μουντζώσετε, μην βρίσετε και μην υψώσετε το μεσαίο δάχτυλο. Καταπιείτε τα νεύρα σας, πάρτε βαθιές ανάσες, μετρήστε αργά μέχρι το δέκα και συνεχίστε προς τον προορισμό σας.

Πηγή: tanea.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η μόνο ώρα στον πλανήτη που προσπαθεί να ληστεία τον πολίτη με κάθε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ νόμο μόνο και μόνο γιατί της το επιτρέπουν οι πολίτες ! Μπότες το ΥουΤυβε να ξυπνήσετε γιατί αλοιως το άλλο πρόστιμο θα είναι γιατί δεν υποκλίθηκατε στους πολιτικούς και το επόμενο γιατί έχετε ωραία γυναίκα η κόρη και δεν τη προσφέρατε για …..πήδημα στου πολιτικούς ! Έχετε σπάσει το ρεκόρ της χούφτας σαν πολίτες και όπως και ο κάθε ηλιθιος καταλαβαίνει το πολιτικό σκουπίδι ο μητσοτακης σιγουρδεν ενδιαφερεται για το μούντζωμα μεταξύ των πολιτών απλά θα γίνει ο νόμος να μας απαγορεύσει το ΜΗΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ! Ξυπνάτε πια ! Το εωτερικο οταν οι οδηγοί και ο κόσμος δεν κάνουν κέφι ένα πολιτικό, την αστυνομία, τους δικαστές, τους δημάρχους μπορούν και βρίζουν όπως θέλουν, ακόμα και πάνω έξω από αστυνομία η Βουλή που γράφει τα πάντα σε βρισιές ! Είναι από το Σύνταγμα προστατευμένο το δικαίωμα ήσουν έκφρασης απλά αν κατηγορήσεις κάποιο με φωνή η επιγραφή για παρανομία δηλαδή να πεις η βουλευτίνα κάνει πεζοδρόμιο η βίζιτες
    και σε μηνύσει αν δεν το αποδείξεις θα δικαστείς αν όμως πεις η γράψεις η βουλευτίνα μοιάζε σαν γυναίκα πεζοδρομίου, η καλύτερα να κάνει πεζοδρόμιο, η νομίζει ότι κάνει πεζοδρόμιο δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει η να σου πάρει την πινακίδα που κρατάς αλοιως αν είναι και αστυνομικό θα δικαστεί για επιθεση και κλοπή ξένης περιουσίας με τη χρήση βίας που είναι τρεις διαφορετικες κατηγορίες με 5 -10 χρόνια Φυλακή η κάθε μια ! Μη δεχτείτε λοιπόν για καν λόγο αυτή την παρανομία γιατί μετά θα μπαίνουν στα σπίτια σας το βράδυ θα κάνουν το …..κέφι τους και σείς θα κρατάτε φανάρι. Μπείτε στο ΥουΤυβε, ενημερωθείτε, αντισταθείτε, στείλε το σκουπίδι σπίτι του !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ