Κοινότητα Χανίων: Ζητούν προβολή των αποφάσεων και του έργου τους

κοινότητα-χανίων-ζητούν-προβολή-των-α-926779

Την επιθυμία τους «να προβάλλονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι αποφάσεις της Κοινότητας Χανίων και το έργο μας με εποικοδομητικό τρόπο» διατυπώνουν με ανακοίνωση τους μέλη της κοινότητας σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «είναι καθήκον μας να ενημερώνουμε τους πολίτες των Χανίων, οι οποίοι μας εξέλεξαν και τους οποίους εκπροσωπούμε για τα τεκταινόμενα εντός του Συμβουλίου».

Η ανακοίνωση:

Θεωρώντας καθήκον μας να ενημερώνουμε τους πολίτες των Χανίων, οι οποίοι μας εξέλεξαν και τους οποίους εκπροσωπούμε για τα τεκταινόμενα εντός του Συμβουλίου της Κοινότητας Χανίων, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

  1. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 4 συνεδριάσεις της Κοινότητας.
  2. Θεωρούμε φυσικό σε μια νέα δημοτική αρχή, η οποία προσπαθεί να οργανώσει έναν ολόκληρο δήμο, να υπάρχουν οργανωτικά ζητήματα στα θέματα των Κοινοτήτων.
  3. Δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι ο Δήμαρχος ή η δημοτική αρχή στο σύνολό της απαξιώνει το Συμβούλιο της Κοινότητας Χανίων. Ο Δήμαρχος έχει παρευρεθεί δύο φορές αυτοπροσώπως στις συνεδριάσεις μας για να μας επιλύσει απορίες και ερωτήματα, καθώς και έχει αφιερώσει χρόνο σε άτυπη συνεδρίαση να μας ενημερώσει για θέματα της επικαιρότητας. Επίσης έχουν παρευρεθεί σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.
  4. Η Κοινότητα Χανίων αποτελεί όργανο που έχει ως στόχο να ενώσει όλα της τα μέλη πέρα από τις παρατάξεις με τις οποίες εκλέχτηκαν, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε ό,τι καλύτερο για την πόλη μας και τους πολίτες της. Επιθυμούμε να προβάλλονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης οι αποφάσεις μας και το έργο μας με εποικοδομητικό τρόπο. Όσον αφορά τα οργανωτικά ζητήματα πιστεύουμε ότι θα επιλυθούν με καλή διάθεση και συνεργασία μεταξύ όλων μας.

Τα μέλη της Κοινότητας Χανίων

Αρτζουχαλτζή Δέσποινα

Μπούχλη Ελένη

Παπαδομανωλάκης Μανώλης

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook