Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων της Κρήτης

Την απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους έλαβαν το Σάββατο οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων οι οποίοι βρίσκονται στην 25η ημέρα της απεργίας τους, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων “Ο Ερμής” επισημαίνεται ότι η διοίκηση έλαβε την απόφαση να κλιμακωθεί η απεργιακή κινητοποίηση, η οποία θα διαρκέσει, σε αυτή τη φάση, έως τις 8:00 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Σωματείου σημειώνονται τα εξής:

“Συνεχίζονται για εικοστή έκτη μέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις του Σωματείου μας, με νέα 24ωρη απεργία από την Κυριακή 26 Ιουλίου από 08:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 08:00 π.μ.Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μας
Συνεχίζουμε μέχρι την δικαίωση”.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Το πρωί του Σαββάτου οι απεργοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ) με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου και τη συμπαράσταση ξεναγών, ξενοδοχοϋπαλλήλων, Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων και σωματείων.

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ