Kλέλια Ρένεση: Συγκινητική δήλωση για γνωστή ηθοποιό: “Όταν με κοίταζαν δόντια σουβλερά έκατσε μπροστά μας και μας έκρυψε”

kλέλια-ρένεση-συγκινητική-δήλωση-για-γ-1174604

H Kλέλια Ρένεση που απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” έκανε μια δημόσια δήλωση που έκανε αίσθηση και συγκίνησε. Η ηθοποιός που επικρότησε τις καταγγελίες των συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση και βία, αποκάλυψε ότι στα δύσκολα που έζησε στο θέατρο που κάποιοι την κοιτούσαν με “σουβλερά μάτια” μια συνάδελφός της μπήκε μπροστά και την στήριξε! Και αυτή η γυναίκα δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό Έλισαβετ Κωνσταντινίδου!

Διάβασε όσα έγραψε:

Μεσα σ αυτο το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να εχω δίπλα μου ένα δυνατο, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα.

Εκατσε μπροστα κ μας έκρυψε ολους πίσω της. Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλια της την κρατώ για πάντα. Γιατί μπορεί οι λυκοι να ηταν αμολυτοι τοσο καιρο, αλλα κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν οτι αν πεθάνει το δικαιο, πεθαινει κ η ψυχη. Κ χωρις αυτη, ουτε «παιζεις» την ζωη, ουτε ζεις. Αυτες οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βαζουν κατω απ το μαξιλαρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou

Μεσα σ αυτο το «καταγγελτικό» ευλογο κλιμα, το οποιο επικροτω κ θαυμαζω,..εχω μια παραδοξη αναγκη να κανω μια καταγγελια…

Δημοσιεύτηκε από Κλέλια Ρένεση _ Klelia Renesi Official στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

 

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook