Κλειστές εθνικές οδοί: Επεισόδια σε Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη για τον πυροβολισμό του 16χρονου

κλειστές-εθνικές-οδοί-επεισόδια-σε-ασ-1582943
Φωτογραφία: EUROKINISSI

Νέα ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας με ομάδες Ρομά να διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξέσπασε φωτιά σε χώρο επιχείρησης στη Λεωφόρο Άνω Λιοσίων στο ύψος του Μπίτρου, κοντά στη Λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο.

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα και στα Μέγαρα στο ύψος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, διακόπηκε η κυκλοφορία στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το 39ο έως το 42ο χλμ και στα δύο ρεύματα, στην περιοχή των Μεγάρων.

Στην εθνική οδό υπάρχει ανάσχεση των οχημάτων με την κυκλοφορία να εκτρέπεται προς την παλαιά εθνική οδό.

Επεισόδια καταγράφηκαν και στον Ασπρόπυργο, όπου δεκάδες Ρομά έβαλαν φωτιές κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Κλειστή η παλιά εθνική Θεσσαλονίκης – Βέροιας

Σε νέο αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο ύψος της Χαλκηδόνας, προχώρησαν Ρομά. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας μικρός αριθμός ατόμων έχουν στήσει οδοφράγματα, ενώ καίνε λάστιχα.

Κλίμα έντασης επικρατεί και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, ενώ έκλεισαν στο ίδιο σημείο την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Στην περιοχή βρίσκονται σε ετοιμότητα αστυνομικές δυνάμεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Κλειστές εθνικές οδοί: Επεισόδια σε Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη για τον πυροβολισμό του 16χρονου

  1. Φαίνεται χρόνια τώρα ξεκάθαρα ότι οι Ρομά αποτελούν σοβαρή εσωτερική απειλή και κυριαρχούν στο οργανωμένο έγκλημα.
    Δεν διστάζουν να σκοτώσουν όποιον να ναι και είναι βαριά οπλισμένοι.
    Ώρα να επέμβει ο στρατός και να τους αφαιρέσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί σίγουρα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας και θα προβουν σε λεηλασίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook