Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη στα Χανιά λόγω της κακοκαιρίας

κλειστά-όλα-τα-σχολεία-και-την-τρίτη-στ-818054

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου τα σχολεία στις περιοχές του Νομού Χανίων λόγω και της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας αλλά και των προβλημάτων που έχει προκαλέσει στις υποδομές και μετακινήσεις.

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 26/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για ένταση των καιρικών φαινομένων κατά τις πρωινές ώρες και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες, λόγω των εκτεταμένων ζημιών.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων να βρεθούν στους χώρους των σχολείων, προκειμένου να εκτιμήσουν τις ζημιές, που έχουν προκληθεί, και να ενημερώσουν άμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χανίων.

Γνωστοποιείται επίσης ότι για σήμερα τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Χανίων θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 18.00.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους ακόλουθους Δήμους:

  • στον Δήμο Κισσάμου
  • στον Δήμο Κανδάνου-Σελίνου.
  • στον Δήμο Πλατανιά
  • στον Δήμο Αποκορώνου

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι του Νομού Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook