Κλειστά σχολεία και τη Δευτέρα στα Χανιά | Δείτε ποια δε θα λειτουργήσουν

κλειστά-σχολεία-και-τη-δευτέρα-στα-χαν-808061

Κλειστά θα παραμείνουν και τη Δευτέρα σχολεία στους Δήμους Κισσάμου και Πλατανιά λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων στις μεταφορές μαθητών κατά την προσέγγιση στις σχολικές μονάδες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υπ’ αρ. 89/2019 Απόφαση Δημάρχου, παραμένουν κλειστά, μέχρι νεοτέρας, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Έλους, λόγω μη προσβασιμότητας των εκπαιδευτικών στα εν λόγω σχολεία και μεταφοράς των μαθητών.

Επίσης, τα σχολικά λεωφορεία, που μεταφέρουν τους μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από την Δ.Ε. Ινναχωρίου προς τη Δ.Κ. Κισσάμου, δεν θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια λόγω αδυναμίας προσέγγισης της περιοχής.

Στον Πλατανιά με απόφαση του Δήμου και όπως αυτή αναρτήθηκε στη Διεύθυνση Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, λόγω προβλημάτων που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο της περιοχής, δε θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 18/2/2019 τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Αλικιανού, Βατολάκκου και Σκινέ-Φουρνέ. Επίσης κλειστό θα παραμείνει το Γυμνάσιο και Λύκειο Αλικιανού.

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, αύριο 18/2/19 όλες οι σχολικές μονάδες της ΔΕ Μουσουρων του Δημου Πλατανιά,θα είναι κλειστές λόγω αδυναμίας ασφαλούς κίνησης των λεωφορείων του ΚΤΕΥΛ καθώς και της απαγόρευσης κυκλοφορίας της γέφυρας στον Αλικιανό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook