Κλείνει τις πόρτες του το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων λόγω κορονοϊού

Στο γενικότερο πλαίσιο της πρόληψης κατά της μαζικής διασποράς του κορονοϊού, που πλήττει ιδιαιτέρως τις μεγάλες ηλικίες, αποφασίστηκε η απαγόρευση εισόδου του κοινού στους χώρους του δημοτικού Γηροκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, με στόχο να προφυλαχθούν οι τρόφιμοι του ιδρύματος, από σήμερα και έπειτα απαγορεύεται επ’ αόριστον το επισκεπτήριο ενώ θα ισχύσει και περιορισμός στις μετακινήσεις των γερόντων εντός του κτιρίου.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Χανίων αναφέρονται τα παραπάνω και παραπέμπει τους συγγενείς των ενοίκων, στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: «Στα πλαίσια λήψης αυξημένων μέτρων προστασίας της υγείας των τροφίμων η Διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων και το Δ.Σ. αποφάσισε προσωρινά την απαγόρευση του επισκεπτηρίου η οποία ισχύει από Δευτέρα 16.3.2020.

Όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να επικοινωνούν με το ίδρυμα προκειμένου να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τα συγγενικά τους πρόσωπα μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα:

Γραμματεία Ιδρύματος: 28210 23360

Γραφείο Κοινωνικής Λειτουργού: 28210 23364

Γραφείο Προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπ.: 28210 23374

Γραφείο Νοσηλείας: 28210 23377

Η Διοίκηση και το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων παρακαλεί για τη ασφάλεια τόσο των ηλικιωμένων όσο και των επισκεπτών να τηρηθεί η παραπάνω οδηγία.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ