Κλείδωσε τις κόρες της σε αυτοκίνητο και τις άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα

κλείδωσε-τις-κόρες-της-σε-αυτοκίνητο-κ-932540

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα από το Κολοράντο δολοφόνησε τις δύο ανήλικες κόρες της με τον πιο απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο. Η γυναίκα που ήταν μέλος μιας θρησκευτικής οργάνωσης κλείδωσε τα άτυχα κορίτσια ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα σε ένα αυτοκίνητο και τα άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα.

Ο λόγος ήταν γιατί ο αρχηγός της οργάνωσης τα θεωρούσε ακάθαρτα. Η ζέστη, η αφυδάτωση και η πείνα σκότωσαν τα κορίτσια τα οποία είχαν πεθάνει αρκετές εβδομάδες πριν βρεθούν τα σώματα τους, είπαν.

Τα πτώματα των δύο άτυχων κοριτσιών βρέθηκαν τελικά τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Norwood, μια πόλη περίπου 500 κατοίκων 30 μιλίων δυτικά του χιονοδρομικού κέντρου Telluride. Η Nashika Bramble (φωτό) καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τους θανάτους της Makayla Roberts, 10 ετών, και της Hannah Marshall, 8 ετών.

Ο ρόλος της θρησκευτικής ομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες η Bramble ήταν μέλος μιας θρησκευτικής ομάδας και είχε μετακομίσει πρόσφατα σε εκείνο το μέρος. Ερευνητές θεωρούν ότι ο πνευματικός ηγέτης της θρησκευτικής οργάνωσης, Madani Ceus, της είπε ότι τα δύο κορίτσια ήταν κατειλημμένα από ακάθαρτα πνεύματα στην προηγούμενη ζωή τους και την διέταξε να τα κλείσει σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φαγητό ή νερό για μέρες. Σημειώνεται ότι ο Ceus δεν παραδέχεται την ενοχή του και αναμένεται να δικαστεί τον Ιανουάριο. Από την άλλη, ένα άλλο μέλος της ομάδας, ο Ashford Archer, καταδικάστηκε για κακοποίηση και συνέργεια στο έγκλημα, σε 24 χρόνια φυλάκισης. Το πέμπτο μέλος που κατηγορείται, η Ika Eden της Τζαμάικα, έχει βρεθεί διανοητικά άρρωστη και δεν θα δικαστεί.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook