Κλείδωσε τα παιδιά του στο αμάξι κι έπεσε για ύπνο – Βρήκαν τραγικό θάνατο

κλείδωσε-τα-παιδιά-του-στο-αμάξι-κι-έπε-1057183

Κατηγορούμενος για φόνο δεύτερου βαθμού είναι ένας πατέρας στις ΗΠΑ που φέρεται να ξέχασε κλειδωμένα τα δυο παιδιά του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Τούλσα της Οκλαχόμα, εκεί που ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ηλικίας 3 και 4 ετών, αντίστοιχα πέθαναν από την εγκληματική αμέλεια του πατέρα τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο πατέρας τους, Ντάστιν Λι Ντένις, είχε πάει βόλτα με τα δύο παιδιά κι όταν γύρισε σπίτι τα άφησε κλειδωμένα στο αυτοκίνητο και πήγε και κοιμήθηκε. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι όταν ξύπνησε αντιλήφθηκε πως δεν έβρισκε τα παιδιά. Όταν τελικά κατάλαβε τι έχει συμβεί έβγαλε από το αυτοκίνητο τα παιδιά και τα μετέφερε στο σπίτι, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς τα διασωστικά συνεργεία που έφτασαν τα βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Γείτονας, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που τον δείχνει να κλειδώνει το αυτοκίνητό του και να μπαίνει στο σπίτι του χωρίς να βγάζει από μέσα τα παιδιά. Ο Ντένις κρατείται σε φυλακή στην Τούλσα με δικαστή να ορίζει την εγγύηση στο 1 εκατ. δολάρια.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, πατέρας των νεκρών παιδιών

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook