«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Φασούλα

κλείδωσε-η-υποψηφιότητα-φασούλα-1470255

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ αναζητά θέση στο κοινοβούλιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο Παναγιώτης Φασούλας θα κατέβει υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην δήμαρχος Πειραιά ετοιμάζεται για το μεγάλο «άλμα» στην πολιτική καριέρα του με στόχο να εισέλθει στην ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Παναγιώτης Φασούλας επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του κόμματος και υπεύθυνο για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων Νίκο Σαλαγιάννη καθώς και με τον Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος είναι Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κάθοδος του στις επόμενες εκλογές στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά.

Εφόσον ο Φασούλας κατέλθει υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται «μάχη» στο πρώτο λιμάνι της χώρας αφού ο πρώην δήμαρχος διατηρεί ακόμα μεγάλη επιρροή στην περιοχή. Βέβαια στο λιμάνι μεγάλο ρόλο παίζει και ο Ολυμπιακός, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει ο Παναγιώτης Φασούλας… Τώρα αν θα λάβει και τη στήριξη των οπαδών της ομάδας του Πειραιά θα εξαρτηθεί από πολλούς …παράγοντες.

 

One thought on “«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Φασούλα

  1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡ. ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ….ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook