«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέες μαρτυρίες για κακοποίηση αγοριού που διέμενε στη δομή του Βόλου

κιβωτός-του-κόσμου-νέες-μαρτυρίες-γ-1572880

Μία νέα καταγγελία για κακοποίηση παιδιού, που φιλοξενείτο σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αρμόδιων αρχών για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, ο πατήρ Αντώνιος και υπάλληλοι της δομής αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις στους εισαγγελείς ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής της «Κιβωτού» έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.

Ένας 18χρονος καταγγέλλει πως υπέστη βαριά κακοποίηση, στη δομή του Άνω Βόλου, όπου διέμενε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «με κοπάναγαν με σανίδες και με πέτρες», ενώ καταγγέλλει ότι η διευθύντρια της δομής δεν τον πήγε ποτέ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Το δωμάτιο που με είχαν βάλει στον Άνω Βόλο ήταν μακριά από τα άλλα παιδιά. Ήταν μόνο του, ήταν κρύο και δεν είχε καθόλου έπιπλα, μόνο ένα στρώμα είχε στο πάτωμα και μία κουβέρτα», αναφέρει αρχικά ο 18χρονος, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, ο 18χρονος περιγράφει ότι ένα βράδυ, ενώ ο ίδιος κοιμόταν «μπήκαν δύο άτομα μέσα, έκλεισαν την πόρτα και τα παράθυρα και έφαγα πάρα πολύ άγριο ξύλο. Όχι απλά μπουνιές, κλωτσιές και σφαλιάρες, αλλά με κοπάναγαν με σανίδες και με πέτρες. Με χτυπούσαν στα χέρια, στο στήθος, στην πλάτη και στο πρόσωπο με μπουνιές. Μετά από λίγη ώρα πήγα στο γραφείο της διευθύντριας και της ζήτησα να με πάει στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο δεν με πήγε ποτέ», ανέφερε ο 18χρονος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook