Κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στους δήμους των Χανίων την ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης για την Χρυσή Αυγή

κινητοποιήσεις-από-τους-εργαζόμενου-1114024

Στάση εργασίας από τις 10:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Εργαζομένων των ΟΤΑ Χανίων, με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης για την δίκη της Χρυσής Αυγή την ερχόμενη Τετάρτη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στις 10:30 το πρωί.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

“ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

(ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 1.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Δ.Σ. του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ομόφωνα αποφάσισε και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει για την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, ημέρα κατά την οποία το Δικαστήριο  θα ανακοινώσει την απόφασή του για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί όλη η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που έδινε εντολή να βγουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου για να τρομοκρατήσουν και να ασκήσουν βία σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών ήρθε η ώρα επιτέλους να καταδικαστούν.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα, μεταξύ των οποίων και η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α., βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τους φασίστες και έχουν στις βασικές τους προτεραιότητες την υπεράσπιση της ενότητας των εργαζόμενων ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ»

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στους δήμους των Χανίων την ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης για την Χρυσή Αυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook