Κινητοποιήσεις από τους δασκάλους σήμερα στα Χανιά – Πως θα γίνει το μάθημα

κινητοποιήσεις-από-τους-δασκάλους-σή-787581

Ένα μικρό αλαλούμ έχει προκληθεί σχετικά με το ποια σχολεία θα είναι ανοικτά το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, καθώς και ποιες ώρες θα λειτουργήσουν, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των ενώσεων εκπαιδευτικών για το περιστατικό με την επίθεση στην δασκάλα από πατέρα.

Το ίδιο το σχολείο, το 14ο Δημοτικό στη Νέα Χώρα, θα παραμείνει σήμερα κλειστό από τον Σύλλογο Γονέων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δασκάλους αλλά και διαμαρτυρίας και αφύπνισης προς την πολιτεία.

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει κηρύξει στάση απεργίας από 8πμ-11πμ και 2ωρη Στάση Εργασίας από 2μμ-4μμ. με την ΔΟΕ να έχει και εκείνη 3ωρη στάση εργασίας 11πμ-2μμ.

Η ΕΛΜΕ κάλεσε σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 21/10 στις 12μμ στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων και προκηρύσσει 2ωρη  στάση εργασίας από 12:00 έως 14:00μμ.

Ωστόσο, όπως και σε κάθε απεργία, τα σχολεία θα είναι ανοικτά, ενώ σημασία για το αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά το μάθημα θα έχει η στάση που θα τηρήσει ο κάθε εκπαιδευτικός ξεχωριστά και το αν θα επιλέξει να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook