Κινητή «βόμβα»: Με κορονοϊό ταξίδεψε σε Κρήτη και Αίγινα – Μπήκε σε τρία πλοία και ήρθε σε επαφή με δεκάδες κόσμο

κινητή-βόμβα-με-κορονοϊό-ταξίδεψε-σ-1114251

Μία απίστευτη ιστορία που έχει σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές αρχές, έφερε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Ένας 32χρονος άνδρας με κορoνοϊό, χωρίς να ξέρει πως έχει προσβληθεί από τη νόσο ταξίδεψε στην Κρήτη και την Αίγινα και ήρθε σε επαφή με δεκάδες κόσμο.

Aρχικά ο άνδρας πήρε πλοίο για την Κρήτη, όταν όμως έφτασε στο νησί άρχισε να έχει δέκατα. Αυτό ωστόσο δεν τον πτόησε και αντί να μείνει σε καραντίνα, την επόμενη μέρα πήρε το πλοίο για να γυρίσει στην Αθήνα. Όταν έφτασε στον Πειραιά τον θερμομέτρησαν πάλι και διαπίστωσαν πως έχει δέκατα.

Ο 32χρονος άνδρας τότε φαίνεται να θορυβήθηκε και πήγε να κάνει test για κορωνοϊό. Την επόμενη όμως μέρα μπήκε σε τρίτο πλοίο, αυτή τη φορά για να πάει στην Αίγινα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο άνδρας έμαθε πως είναι θετικός στον covid 19 και τότε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Ο 32χρονος μπήκε σε καραντίνα όπως και η οικογένειά του.

Η πολιτική προστασία έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτιση των στενών επαφών του όμως είναι δύσκολο να εξακριβωθούν όλες καθώς ο 32χρονος άλλαξε 3 πλοία και 2 νησιά και ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο.

star.gr

2 thoughts on “Κινητή «βόμβα»: Με κορονοϊό ταξίδεψε σε Κρήτη και Αίγινα – Μπήκε σε τρία πλοία και ήρθε σε επαφή με δεκάδες κόσμο

  1. Όλες αυτές οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό για ΑΝΩΝΥΜΑ άτομα που κολλάνε και διασπείρουν τον ιό και τον θάνατο, μόνο ειδήσεις δεν τα λές. Κανείς δεν ξέρει αν είναι καν αλήθεια πλέον ή απλώς «γεννάνε» ειδήσεις για να γεμίζουν τα δελτία τους. Εξάλλου, στα πλοία δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα? Ποιος ο λόγος να φοβούνται μήπως κόλλησε και άλλους?!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook