Κίνδυνος κατολισθήσεων κλείνει δρόμο στα Χανιά – Απόφαση της Αστυνομίας

κίνδυνος-κατολισθήσεων-κλείνει-δρόμ-1325111

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα σοβαρού κινδύνου κατολισθήσεων επί της επαρχιακής οδού Καντάνου – Τεμενείων μεταξύ των οικισμών Αζογυρέ και Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόχωρας».

Ειδικότερα, για λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, με διακοπή της κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής οδού «Καντάνου – Τεμενείων», στο τμήμα από τον οικισμό Αζογυρέ έως και τον οικισμό Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιοχώρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από εκδόσεως της παρούσας έως και την 18:00 ώρα της 12/03/2022, ώστε πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα, θα εκτρέπεται μέσω της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook