Κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι επειδή το νοσοκομείο έγινε Covid

κινδυνεύει-να-χάσει-το-ένα-της-μάτι-επε-1203853

Σοκάρει η περιπέτεια μιας γυναίκας, Ιταλίδας στην καταγωγή με 40 χρόνια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα. η οποία κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι, καθώς o «Ερυθρός Σταυρός», το νοσοκομείο στο οποίο έκανε τη θεραπεία της για ωχρά κηλίδα, έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κορονοϊό. Από το νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι παραπέμπεται σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλείται να πληρώσει.

Όπως έδειξε το ρεπορτάζ του OPEN TV, η κυρία Ρόζα πριν από τρία χρόνια είχε χάσει σε ποσοστό 80 – 90% το ένα της μάτι από ωχρά κηλίδα και εδώ και ενάμιση χρόνο παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόβλημα και στο δεύτερο μάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ανά δύο μήνες, κάνει μια απαραίτητη ένεση στον «Ερυθρό Σταυρό», όμως πλέον το νοσοκομείο αυτό έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covid και η ίδια δεν μπορεί να συνεχίσει τη θεραπεία της.

«Μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω τη θεραπεία διότι έκλεισαν όλο το νοσοκομείο για Covid. Ο γιατρός είπε να πάμε σε ιδιώτη και δεν μπορούν να μας δώσουν και το φάρμακο. Ο ιδιώτης μόνο για να κάνει την ένεση ζητεί 200 ευρώ. Το φάρμακο δεν ξέρω πόσο κοστίζει γιατί είναι κρατικό. Ήδη υπάρχει στο νοσοκομείο το φάρμακο για μένα και για όλους τους άλλους αλλά μας είπαν ότι “δεν μπορούμε να σας το δώσουμε”. Εμείς τώρα τι να κάνουμε; Να τυφλωθούμε;», αναρωτιέται η καταγγέλλουσα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook