Κιμ Καρντάσιαν: Μετά τον χωρισμό τη διεκδικούν σταρ του Χόλιγουντ, γαλαζοαίματοι και… δισεκατομμυριούχοι

κιμ-καρντάσιαν-μετά-τον-χωρισμό-τη-διε-1078686

Τον τίτλο της πιο περιζήτης πάμπλουτης «εργένισσας» διεκδικεί η Κιμ Καρντάσιαν, αφού μετά από πολλά χρόνια γάμου με τον Κάνιε Γουέστ, είναι έτοιμη να αφήσει έναν καινούργιο άνδρα να μπει στη ζωή της. Σύμφωνα με πηγές του Page Six, μετά τον χωρισμό της με τον ράπερ η CEO του KKW Beauty και διάσημη τηλεπερσόνα έχει μπει στο ερωτικό «στόχαστρο» υποψήφιων «μνηστήρων» που σίγουρα ανήκουν στην αφρόκρεμα.

«Άτομα προσπαθούν μέσω κοινών φίλων ή πρώην συνεργατών της να της τα φτιάξουν με άνδρες, από μέλη βασιλικών οικογενειών και πρωτοκλασάτους ηθοποιούς και αθλητές, μέχρι δισεκατομμυριούχους CEO… Κάποιοι την έχουν προσεγγίσει και άμεσα, μέσω μηνύματος στα social media», λέει χαρακτηριστικά η πηγή του site. Παρόλο που η 40χρονη Καρντάσιαν έχει δεχθεί έναν χείμαρρο προτάσεων, οι πληροφορίες του Page Six λένε ότι η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας «δεν ψάχνει αυτήν την περίοδο για μια νέα σχέση». «Δεν ψάχνει ενεργά για κάτι αλλά διατηρεί ανοιχτό μυαλό», σημειώνει άτομο από τον κύκλο της που μίλησε στο site.

To Page Six πληροφορήθηκε πρόσφατα από τον κύκλο του Κάνιε ότι ο εκκεντρικός ράπερ έχει εκφράσει την επιθυμία ότι θα ήθελε, στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του μετά τον χωρισμό, να κάνει σχέση με «μια καλλιτέχνιδα». Από τη μεριά της, η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» δεν δείχνει να έχει προτίμηση σε έναν συγκεκριμένο κλάδο. Αυτό που θα ήθελε, σύμφωνα πάντα με άτομο του κύκλου της που μίλησε ανώνυμα στον ιστότοπο, θα ήταν οποιαδήποτε καινούργια σχέση στη ζωή της να προκύψει φυσικά.

Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποζητά σε έναν άνδρα: «Τα πιο σημαντικά προτερήματα για εκείνη είναι να αγαπά την οικογένεια, να είναι υποστηρικτικός, διασκεδαστικός, ρομαντικός, να απολαμβάνει τα απλά πράγματα και να είναι δουλευταράς. Πρώτον και κύριον, (ο «υποψήφιος») πρέπει να βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια, αφού η ίδια είναι μητέρα με τέσσερα παιδιά». Η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 41χρονο Γουέστ τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το διαζύγιο, το ζευγάρι θα μοιραστεί την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών του, ηλικίας από 1 μέχρι 7 επτών.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Καρντάσιαν απόλαυσε μια νυχτερινή έξοδο – ως ελεύθερη γυναίκα πλέον – συντροφιά με τον Maluma. Φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με τον Κολομβιανό τραγουδιστή πυροδότησαν κάποιες φήμες περί ειδυλλίου, όμως πολλές πηγές διαβεβαιώνουν ότι η σχέση είναι αμιγώς φιλική.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook