Killers of the Flower Moon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε

killers-of-the-flower-moon-κυκλοφόρησε-το-τρέιλερ-της-νέας-1695340

Μια ιστορία απληστίας με άρωμα θανάτου τη δεκαετία του 1920 προϊδεάζει το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το πολυαναμενόμενο «Killers of the Flower Moon», λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών, του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε.

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν οι πρωταγωνιστές Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) και Λίλι Γκλάντστοουν (Lily Gladstone) βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας για τις κατά συρροή δολοφονίες μελών της φυλής Οσέιτζ στην Οκλαχόμα.

Στο επερχόμενο γουέστερν διάρκειας 156 λεπτών πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), Τζέσι Πλέμονς (Jesse Plemons), Τζον Λίθγκοου (John Lithgow) και ο Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser).

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο της επιμέλειας, τόσο στην ανάπτυξη της ιστορίας όσο και στο επίπεδο της έρευνας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Uproxx ο Ντέιβιντ Γκραν ενώ αναφέρθηκε σε μια «πιστή, γεμάτη ευαισθησία» μεταφορά.

Με προϋπολογισμό $200 εκατ. η ταινία είναι η πιο ακριβή παραγωγή της Apple Original Films σε συνεργασία με την Paramount.

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου στην ιστορική αίθουσα του Grand Théâtre Lumière στο Φεστιβάλ των Καννών. Αναμένεται να κυκλοφορήσει, όπως αναφέρει ο Guardian, στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο και στην συνέχεια μέσω streaming στο Apple TV+.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook