Κι όμως τέλη Μαρτίου έφθασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά | Photos+Video

κι-όμως-τέλη-μαρτίου-έφθασαν-οι-πρώτοι-1198597

Κι όμως τέλη Μαρτίου έφθασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr πρόκειται για τουρίστες που έφτασαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων με την πτήση EJU 5005 της Easy Jet, από το Βερολίνο.

Στην πτήση επέβαιναν 57 άτομα, με τα 15 από αυτά  να λαμβάνουν μέρος σε ριάλιτι στον Αποκόρωνα.

Οι υπόλοιποι επισκέπτες και συγκεκριμένα  ένας μεγάλος αριθμός τους ήρθαν για διακοπές και θα διαμείνουν σε διάφορες περιοχές του νομού, από τον Αποκόρωνα μέχρι την Κίσσαμο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και οι 57 επισκέπτες έφθασαν στη χώρα μας έχοντας κάνει τεστ 72 ωρών, το οποίο ήταν προφανώς αρνητικό, ενώ παράλληλα συμπλήρωσαν και την απαραίτητη φόρμα για το που θα διαμένουν και όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Zarpanews.gr

4 thoughts on “Κι όμως τέλη Μαρτίου έφθασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά | Photos+Video

  1. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν να έρθουν τουρίστες εδώ ένω είμαστε σε λοκντάουν ( βαθύ κόκκινο ) και απαγορεύεται η κίνηση εκτός νομού . Έλεος

  2. I do not understand. We can’t go with sms 6 with car to the beach or mountains. We should stay home. But tourist can come. I don’t believe that they will sit in hotels and don’t go with car to the balos etc.

  3. ειμαστε πολιτες δευτερης κατηγοριας προφανως….. αυτο εναι το σχεδιο του κουλη με τους φιλελεδες που καταληστευουν τη χωρα μας….το συνταγμα παραβιαζεται και κανεις δε λεει κουβεντα…. ετσι θα ειμαστε και το καλοκαιρι και θα το δειτε αν δεν τους ξεφορτωθουμε συντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook