Κι όμως η βαζελίνη είναι απαραίτητη στο γυναικείο μακιγιάζ

κι-όμως-η-βαζελίνη-είναι-απαραίτητη-στ-484999

Από ποιο σπίτι λείπει η βαζελίνη; Νομίζω από κανένα και είναι απόλυτα λογικό, αφού από γενιά σε γενιά το συγκεκριμένο προϊόν παραμένει αγαπημένο για γυναίκες αλλά και άντρες.

Και ενώ οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό μας ότι η χρήση της είναι για σκασμένα χείλη, χέρια και γενικότερα αποτελεί καλλυντικό εντατικής ενυδάτωσης, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικές ακόμα χρήσεις της οι οποίες έχουν απίστευτα αποτελέσματα.

Αν αγαπάτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, η βαζελίνη είναι το προϊόν που χρειάζεστε για να διώξετε την κόλλα. Δεν υπάρχει λόγος να τραβάτε τις βλεφαρίδες σας και να χάνετε κι όλας μερικές από αυτές, με ελάχιστο προϊόν και απαλές κινήσεις, η ψεύτικη βλεφαρίδα-τουφίτσα θα σας μείνει στο χέρι.

Χτενίστε τα φρύδια σας και δώστε το σχήμα που χρειάζεστε. Κανένα καλλυντικό δεν έχει τέτοιο αποτέλεσμα όπως η βαζελίνη. Με μία παλιά μάσκαρα και ελάχιστη ποσότητα από το θαυματουργό καλλυτικό, χτενίστα τα φρύδια και δώστε το σχήμα που ονειρεύεστε.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε καλύτερο highlighter. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας, απλώστε ελάχιστη βαζελίνη στα γνώριμα μέρη του προσώπου σας-κόκκαλα μήλων, πάνω από το φρύσι, κόκκαλο μύτης-πραγματικά η Beyonce μπροστά σας θα δείχνει θαμπή.

Και μερικές ακόμα χρήσεις που κάθε γυναίκα θα αγαπήσει…

Μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας, όταν βάφετε τα μαλλιά σας. Όλες μας ενοχλούν τα υπολείμματα βαφής στο μέτωπο ή στο αυτί. Απλώστε λίγη βαζελίνη στα συγκεκριμένα σημεία πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα μαλλιά σας και θα δείτε πόσο εύκολα θα καθαρίσει στη συνέχεια το δέρμα σας.

Ένα ακόμη μυστικό για διάρκεια στο άρωμά σας, είναι να απλώσετε ελάχιστη βαζελίνη στα σημεία του δέρματος που θα ψεκάσετε.

Πηγή: jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook