Κι όμως έγινε στην Ελλάδα: Έβαλε τη νεκρή μητέρα της σε ταξί γιατί της φάνηκε ακριβή η τιμή του γραφείου τελετών!

κι-όμως-έγινε-στην-ελλάδα-έβαλε-τη-νεκρ-1242825

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Φωκίδας, καθώς όπως έγινε γνωστό, γυναίκα έβαλε τη νεκρή μητέρα της σε ταξί για να τη μεταφέρει στην Αρκαδία. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί. Τι συνέβη.

Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, επειδή θεώρησε, όμως, ότι οι προσφορές που της έκαναν τα γραφεία τελετών είναι υψηλές, αποφάσισε εν μέσω καύσωνα, να βάλει τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να τη μεταφέρει από τη Φωκίδα στην Αρκαδία. Μάλιστα, ο ταξιτζής που ανέλαβε αυτή την μακάβρια κούρσα έχει έδρα την Αθήνα και είναι συγγενής της οικογένειας.

Αρχικά η 65χρονη φέρεται να ήθελε να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της βάζοντας την στο πορτμπαγκάζ του δικού της αυτοκινήτου. Τελικά βρήκε τη λύση του ταξί και αφού έβαλε τη σορό στο πίσω κάθισμα, η ίδια ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο στο οποίο μέσα ήταν και τα μικρά ανιψάκια της.

Η Αστυνομία, που προφανώς είχε ενημερωθεί για την «νεκροφόρα – ταξί», την εντόπισε στην περιοχή της Θήβας και την σταμάτησε για έλεγχο. Όταν άνοιξαν την πίσω πόρτα του ταξί βρέθηκαν μπροστά στη σορό της ηλικιωμένης, που ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Ο ταξιτζής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο ΑΤ Θηβών όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η σορός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία νεκροτομή όπως ο νόμος ορίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook