Κι όμως! Αυτή είναι η Νο1 αιτία τσακωμού ανάμεσα στα περισσότερα ζευγάρια

κι-όμως-αυτή-είναι-η-νο1-αιτία-τσακωμού-783095

Οι λόγοι που τσακώνονται τα ζευγάρια είναι πολλοί. Άλλα ζευγάρια τσακώνονται για τα παιδιά τους, άλλα για οικονομικά θέματα, άλλα για θέματα της σχέσης τους, για το σεξ, για τη ρουτίνα, για τα πεθερικά, για τους φίλους τους, για το στιλ τους και ένα σωρό άλλους λόγους.

Ωστόσο υπάρχει ένας λόγος που είναι η πιο συχνή αιτία τσακωμού (και χωρισμού πολλές φορές) ανάμεσα στα ζευγάρια και είναι η αιτία που ίσως έχεις περάσει και εσύ πολλά βράδια μόνος ή μόνη στον καναπέ του σπιτιού (αντί για το κρεβάτι σας). Ποια είναι αυτή η αιτία τσακωμού που φέρνει τα πάνω κάτω σε μια σχέση;

Οι δουλειές του σπιτιού!

Οι δουλειές του σπιτιού αποτελούν την Νο1 αιτία τσακωμού ανάμεσα σε πάρα πολλά ζευγάρια, είναι ένας λόγος για να υπάρχει απίστευτος εκνευρισμός ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και είναι επίσης ο λόγος που πολλές φορές υπάρχει ένταση στη σχέση σας ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις 100% ποιος είναι ο λόγος.

Οι ειδικοί αναφέρουν πως στο ξεκίνημα κάθε συγκατοίκησης πρέπει να μπαίνουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται και από τους δύο σε μια σχέση. Δυστυχώς το παιχνίδι χάνεται όταν ο ένας από τους δύο δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει μέσα στο σπίτι και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα ο άλλος να επιφορτίζεται με όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Η λύση!

Αν είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια λύση και η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά τότε μόνο ένα πράγμα μπορείτε να κάνετε. Το να πάρετε κάποιο άτομο να σας βοηθάει που και που στις δουλειές του σπιτιού είναι μια λύση που μπορεί να μην σας συμφέρει οικονομικά αλλά είναι επίσης μια λύση που μπορεί να σώσει τη σχέση σας. Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως είναι αρκετά χαζό εν έτει 2018 ζευγάρια να χωρίζουν επειδή δεν μπορούν να βρουν μια λύση στο θέμα των δουλειών του σπιτιού. Αν λοιπόν δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να μοιράσετε τις δουλειές με έναν τρόπο που να βολεύει και τους δύο σας τότε η βοήθεια από ένα τρίτο πρόσωπο είναι μονόδρομος.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook