Κι άλλο επεισόδιο με επίθεση σκυλιών στο Νοσοκομείο Χανίων: Κυνήγησαν πατέρα με μωρό

κι-άλλο-επεισόδιο-με-επίθεση-σκυλιών-σ-480229

Ένα ακόμη επεισόδιο με αδέσποτα σκυλιά στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου Χανίων έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, παραμονή Χριστουγέννων, όταν ένας πολίτης επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο άνδρας στο zarpanews.gr, καθώς επέστρεφε στο χώρο στάθμευσης να πάρει το αμάξι του μαζί με το μωρό του, μια αγέλη σκύλων κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του, γαβγίζοντας και έτοιμα να επιτεθούν.

Ο άνδρας ίσα που πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο και ξέφυγε από τα εξαγριωμένα ζώα, τα οποία όπως είπε φαίνεται να έχουν σχηματίσει αγέλη, ενώ κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Η απάντηση που έλαβε σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει στο zarpanews.gr ήταν ότι η Αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα να δράσει εντός των χώρων του νοσηλευτικού ιδρύματος και ότι θα ενημερωθεί η φιλοζωική.

Παρόλαυτά, καταδεικνύεται για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερα αδέσποτα ζώα βρίσκουν καταφύγιο γύρω από το Νοσοκομείο, με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί να τα φροντίζουν, ενώ φαίνεται πως οι ασυνείδητοι δεν σταματούν να τα παρατάνε στις γύρω περιοχές.

Το θέμα είναι πως το κακό έχει παραγίνει στο σημείο και οι πολίτες ζητούν άμεσα λύσεις από αυτού που οφείλουν να επιληφθούν του ζητήματος.

zarpanews.gr

One thought on “Κι άλλο επεισόδιο με επίθεση σκυλιών στο Νοσοκομείο Χανίων: Κυνήγησαν πατέρα με μωρό

  1. Παλιά οι πολίτες έλυναν πολλά προβλήματα μόνοι τους,ήταν αυτονόητο.
    Τώρα γίναμε «Ευρώπαιοι» και ενημερώνουμε τις «αρμόδιες υπηρεσίες»

    Ρε παιδιά κοροιδευομαστε….
    Ας τα μαζέψουν οι» φιλοζωικές»
    μα αρκετά φράγκα παίρνουνε από τις δωρεές το καλοκαίρι.
    Σε πολλά ξενοδοχεία έχει κουμπαρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook